"Siūlau save Saddamui mainais į visuotinę taiką", - sakė vengrų kilmės aktorė, kurios tikrasis vardas yra Ilona Staller, rašo Katalonijos dienraštis "El Periodico".

"Aš tai daryčiau užgniaužusi kvapą ir užsimerkusi. Daryčiau tai vardan taikos", - sakė 44 metų peroksidinė blondinė ir pridūrė, kad Irako lyderiui jau yra siūliusis, kai 1991 metais vyko Persijos įlankos karas.

Paklausta, ar plataus atgarsio sulaukęs efektingas krūtų demonstravimas siekiant politinės karjeros Italijoje nepakenkė pasitikėjimui ja, pornožvaigždė atsakė: "Mano krūtys dar nieko niekada nėra sužeidusios, o štai bin Ladeno karas pareikalavo tūkstančių aukų".

Ketvirtadienį Barselonos dešimtojo erotinių filmų festivalio atidaryme dalyvavusi Cicciolina, Europos politikos sluoksniuose išgarsėjusi 9-ojo dešimtmečio pabaigoje, kai viešų renginių metu neretai apnuogindavo savo krūtis ir dalyvaudavo kampanijose už laisvą meilę, praeityje yra buvusi Italijos radikalų partijos atstovė parlamente. Balandžio mėnesį ji nesėkmingai mėgino balotiruotis į Vengrijos parlamentą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją