Nuostolius padengs draudikai

Neseniai naują dainą „Žalios rūtos“ išleidęs ir vaizdo klipą šiam kūriniui pristatantis atlikėjas Andrius antradienį pateko į nepavydėtiną situaciją. Užsimanęs pavalgyti Vilniaus „Akropolyje“ įsikūrusioje vienoje kavinių vaikinas dėl jo patyrė nemažai nemalonumų.

„Ford“ markės automobilis, kuriuo važiavo atlikėjas, pateko į avariją.

„Paprastai Andrius, vykdamas ir į koncertus, ir į darbo susitikimus, pats vairuoja mašiną. Tačiau šį kartą sostinėje jo laukė daug darbų: iš ryto svečiavosi laidoje „Labas rytas“, paskui buvo susitikęs su žurnalistais, o vėlai vakare įrašinėjo naują dainą Raigardo Tautkaus studijoje. Todėl nusprendėme nevarginti dainininko ir pasamdėme jam vairuotoją. Tačiau atsitiko taip, jog vairuotojas padarė avariją. Norėjosi geriau, o išėjo kaip visada“, – šyptelėjo A.Rimiškio vadybininkas Gintaras Bendžius.

Pašnekovas pasidžiaugė, kad naujai pirkta mašina, priklausanti prodiuserių kompanijai „Cactus Pro“, buvo drausta kasko draudimu, todėl nuostolius turėtų padengti draudimo bendrovė.

Grįžo daužtu automobiliu

Avarija įvyko antradienį, kai Andrius, pritariamoji vokalistė ir mašinos vairuotojas užsuko į Vilniaus „Akropolį“. Išvažiuodamas iš automobilių stovėjimo aikštelės vairuotojas nepamatė gatvele važiuojančio taksi ir susidūrė.

Avarijos kaltininkas – A.Rimiškio vairuotojas. „Džiaugiamės, jog automobilis rėžėsi ne į keleivio pusę, kur sėdėjo Andrius. Kitaip pasekmės būtų buvusios liūdnos, nes taksistas važiavo maždaug 50 kilometrų per valandą greičiu“, – sakė G.Bendžius.

Laimė, keliautojai smarkiai nenukentėjo ir po susidūrimo Klaipėdą pavyko pasiekti daužtu automobiliu. Šiuo metu jis tvarkomas.

A.Rimiškis teigė nespėjęs net išsigąsti, kadangi viskas įvyko labai greitai. „Toje aikštelėje, galima sakyti, visi važiuoja kaip nori. Ten, kur įvyko susidūrimas, pasirodo, buvo lygiavertė sankryža ir mes turėjome taksistą praleisti, nes buvo kliūtis iš dešinės. Deja, avarijos išvengti nepavyko“, – apgailestavo dainininkas.

Filmavo senelių namuose

Nepaisant nesėkmės kelyje, šiuo metu Andrius labai užsiėmęs naujais įrašais ir jau kalbama apie trečiąjį dainininko dainų rinkinį. Buvęs „kelietis“ taip pat intensyviai pristato „Žalių rūtų“ vaizdo klipą.

„Džiaugiuosi, kad dalį klipo filmavome senelių namuose, kuriuose prieš Kalėdas buvau surengęs labdaros koncertą. Seneliai mielai sutiko padėti, likau sužavėtas tiek jų asmeninėmis savybėmis, tiek aktoriniais sugebėjimais,“ – sakė A.Rimiškis.

Klipas susideda tarsi iš dviejų dalių. Vienoje rodomi prisiminimai, kitoje – dabartis. Taip įamžinamas vyresnių ir jaunų žmonių bendravimas.

„Pagrindinė mintis buvo parodyti, kad meilė bei draugystė nepriklauso nuo amžiaus, jos egzistuoja visą laiką. Filmavimas buvo labai įdomus, jame dalyvavo ne tik senjorai iš senelių namų, bet ir mūsų būgnininko senelis, kuriam jau 90 metų. Buvo gera matyti, kad tokio amžiaus jie vis dar turi puikų humoro jausmą, moka džiaugtis gyvenimu ir stengiasi išnaudoti kiekvieną akimirką“, – pagyrų negailėjo atlikėjas.