Mažylės gimtadienius Atlanta švenčia ne kas metus, o kas mėnesį: „labai džiaugiuosi vaikeliu, saugau jį ir labai rūpinuosi. Gera žiūrėti, kaip ji auga ir bendrauja su manimi. Jai jau ne gana gulėti, ji nori, judėti, ką nors veikti. Su ja rugsėjo pirmąją jau atšventėme trečiąjį gimtadienį“ – „Muzikos savaitei“ džiaugėsi Elena Puidokaitė – Atlanta.

Jaunoji matytė buvo sulaukusi pasiūlymų ir iš televizijos projektų organizatorių, ir iš automobilių ralio rengėjų. Tačiau šiuo metu atlikėja jų atsisakė.

Kartu pridūrė, kad ateityje juose būtinai dalyvaus. Šiuo metu jai svarbiausia jos dukrelė Saulė.

Atlanta jau repetuoja ir ruošiasi koncertams jau šį rudenį. „Jau planuojuosi savo darbus, savo veiklą, savo sugrįžimą į didžiąją sceną“ – pasakojo atlikėja, kuri vasaros pradžioje atsisakė 10 tūkstančių litų honoraro, kurį siūlė renginius pajūryje organizuojanti agentūra.

Tuomet Atlanta pareiškė, kad nekoncertuos iki rudens net už milijoną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją