Tačiau rugpjūčio 31 d. turėjęs įvykti koncertas Vilniaus Katedros aikštėje buvo atšauktas. E.Dragūno vadybininkai gavo paaiškinimą, atsiųstą VšĮ „Vilniaus festivaliai“ organizatorių: „Jūsų koncertas Katedros a. yra atšaukiamas, nes Vilniaus arkiviskupija neleidžia jums koncertuoti“.

Nors grupė per visą savo gyvavimo periodą buvo siejama su drąsiais eksperimentais bei skandalais, tačiau naujos idėjos, išskirtinės išraiškos formos, kokybiški gyvo garso koncertai neskatino smurto, vagysčių ar kitų piktadarysčių kurios prieštarauja Bažnyčios numatytoms doktrinoms.

Kad Egidijus Dragūnas yra pamaldus ir dvasingas žmogus galėjo įsitikinti ir „Tango TV“ televizijos žiūrovai, stebėdami realybės šou „Vieniša žvaigždė“.

Dainininkas, lankydamasis Italijoje, beveik valandą praleido koplytėlėje, mąstydamas apie savo gyvenimą. Visa tai vyko iki lemtingo koncerto atšaukimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją