Naująja "Mis Visata" paskelbta Panamos atstovė Justine Pasek, tapusi antrąja gegužės 29 dieną Puerto Rike vykusiame grožio konkurse.

Komunikate nenurodomos priežastys, paskatinusios O.Fiodorovą priimti tokį sprendimą. Tačiau, laikraščio "New York Post" duomenimis, ji atsisakė vykdyti kontrakto sąlygą rodytis viešumoje.

Laikraštis taip pat užsimena apie gandus, esą O.Fiodorova slapta ištekėjo už savo gerbėjo ruso, nors kontraktas tai draudžia.

Be to, laikraščio šaltinis pranešė, jog gražuolė priaugo daugiau nei 7 kg ir tai leidžia įtarti, jog ji laukiasi.

Tuo tarpu konkurso "Mis Rusija" prezidentas Nikolajus Kostinas radijo stoties "Echo Moskvy" eteryje sakė, jog nežino, kas paskatino atimti iš merginos "Mis Visatos" titulą.

Pasak N.Kostino, jis "labai abejoja žiniasklaidos perduota informacija - apie slaptas sutuoktuves, apie tai, kad ji papilnėjo 7 kg".

Jis taip pat darė prielaidą, kad O.Fiodorova perleido karūną panamietei nenorėdama aukoti metų studijų Sankt Peterburgo Vidaus reikalų ministerijos universitete.

Šios aukštosios mokyklos, kurią Oksana baigė aukso medaliu, viršininkas Viktoras Salnikovas pranešė, jog ji atsisakė tęsti darbą reklamos renginiuose ir grįžta, kad apsigintų disertaciją.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją