Prižiūrėjo pirmą kartą

Stumbrų namo kieme antradienio pavakarę kepsninės nerūko ir muzika neaidėjo. Kieme šėlo tik jų dukra Estela. Prižiūrėti daugiau nei metukų vaiką L.Paksienei padėjo sūnus Mindaugas. Tuo tarpu berniuko sesuo su vyru Aivaru laiką leido mieste.

„Žadėjo eiti į kiną“, – apie žento ir dukros ketinimus prasitarė ponia Laima, besidžiaugianti mažąja Estela. Spaudai politiko žmona kadaise guodėsi, esą dukra atžalos močiutei nepatiki. „Ir dabar paliko vos porai valandų. Estela labiausiai su Inga ir mėgsta būti. Apsiveja kaklą ir nepaleidžia“, – porino nušalintojo prezidento sutuoktinė.

Puotos nekėlė

L.Paksienė, dukros namų kieme prižiūrėjusi anūkę Estelą, sakė, kad ypatingos puotos Inga ir Aivaras kelti neplanavo. Staigmenos jiems neruošė ir ponia Laima.

„Juk tai dviejų žmonių šventė. Išgertume šampano, bet jie alkoholio nevartoja, tai gal pakelsime po sulčių taurę. Suvalgysime torto“, – pasakojo Ingos mama. „Vakare šią sukaktį minėjome tik su Aivaru. Kukliai – dviese“, – patikino ir I.Stumbrienė. Pirmą kartą dukrą mamai patikėjusi moteris prisipažino iki šiol to daryti nedrįsdavusi, bet ne todėl, kad abejoja močiutės sugebėjimu prižiūrėti atžalą. „Tiesiog labai ją mylime ir stengiamės būti su ja kiek įmanoma ilgiau“, – sakė moteris.

Dalyvaus projekte

I.Stumbrienei dukrą močiutei Laimai nuo rudens vis dėlto teks patikėti vis dažniau. Rudenį nušalintojo prezidento atžala dalyvaus televizijos LNK projekte, panašiame į neseniai didžiulio populiarumo sulaukusį konkursą „Lietuvos šokių dešimtukas“.

„Vis dėlto ryžausi. Ar nebijau kritikos? Stengsiuosi, kad jos būtų kuo mažiau“, – sakė Estelos mama. Šokiai jai – nesvetimi. Vaikystėje septynerius metus moteris lankė tautinius šokius. „Tad dabar būtų smagu išmokti ir pramoginių“, – neslėpė I.Stumbrienė. Jos vyras Aivaras sumanymui neprieštarauja, o mama L.Paksienė netgi ragino dukrą ryžtis šiam žingsniui.

Projekto kūrėjai prodiuserių komanda „Just TV“ į būsimą laidą bando prikalbinti ir daugiau žinomų šalies žmonių. Tarp jų – operos solistė Asmik Grigorian ir verslininkė Veronika Kastujeva.