Teigiama, kad V.Raider (Winona Ryder) gruodį prabangioje parduotuvėje Beverli Hilse mėgino pavogti drabužių ir aksesuarų už 6 tūkst. eurų. Dar praėjusią savaitę aktorės advokatai mėgino susitarti su prokuratūra ir taip išvengti teismo proceso. V.Raider (Winona Ryder) iki šiol neigė savo kaltę.

Smulkutė aktorė, savo karjerą didžiajame ekrane pradėjusi būdama paauglė, praeityje ne kartą buvo patekusi į pirmuosius laikraščių puslapius. 1990-aisiais, prieš pat prasidedant filmavimui, ji dėl streso atsisakė vaidmens kino filme "Krikštatėvis: 3 dalis".

Nuo depresijos, išsekimo ir baimės būsenų ji buvo gydoma ligoninėje. Praėjusią vasarą dėl smarkių skrandžio skausmų aktorė buvo priversta nutraukti darbus filme "Lili ir paslaptingas sodas" ("Lily ant the Secret Planting"). Čia ją pakeitė Keit Vinslet.

V.Raider (Winona Ryder) išgarsėjo filmais "Mergina su trūkumais" (Girl, Interrupted"), "Nekaltybės amžius" ("Age of Innosence"), "Mažos moterys" ("Little Women").

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją