Naujausiame žurnalo numeryje taip pat skelbiami populiariausi Holivudo dizaineriai, gražiausių ir negražiausių plaukų savininkai, gražiausi vakarėlių dalyviai, siaubingiausiai atrodančios įžymybės, geriausiai tarpusavyje derančios poros ir geriausi įžymybių antrininkai.

Donatella Versace šiemet vėl favoritė - jos drabužius nešiojo aktorės Catherine Zeta-Jones, Kate Hudson, Charlize Theron.

Oscaro de la Rentos drabužius rinkosi "Eli Makbyl" žvaigždė Calista Flockhart, o "Valentino" - 2001-ųjų geriausia aktorė H.Berry, Reese Witherspoon ir Sandra Bullock.

"Draugų" žvaigždė Courtney Cox-Arquette atsidūrė tiek gražiausių, tiek negražiausių plaukų savininkių sąrašuose.

Žurnalas gyrė britų aktorę Elizabeth Hurley už mokėjimą pasinaudoti savo krūtinės privalumais, Nicole Kidman - už gražias kojas, o Jennifer Aniston iš "Draugų" - už "bronzinės spalvos bicepsus".

Britų aktorė Helena Bonham Carter į blogiausiai besirengiančiųjų sąrašą pateko už "siaubingus batus" ir sukneles "iš Dickenso romanų".

Tačiau šiemet žurnalas blogiausiai besirengiančioms įžymybėms suteikia vilčių. Dėl pirmą kartą sudaryto sąrašo "Nuo neskoningos aprangos iki spindesio" savo reputaciją galėjo pataisyti Angelina Jolie ir Sarah Jessica Parker.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją