Du narkotikų prekiautojai nuvežė J. Morrisono kūną į viešbutį ir įmetė į jo vonią, tikėdamiesi jį atgaivinti.

Kaltintojai pasakė, kad neperžiūrės Morisono mirties aplinkybių.

Savo knygoje, pavadintoje „The End. Jim Morrison“, S. Bernettas pasakoja paprašęs gydytojo apžiūrėti 27 m. dainininką tualete jo „Rock and Roll Circus“ naktiniame klube 1971 m. liepos 3 d., nes šis „blogai jautėsi.“

Jis rašo: „Kai mes radome jį mirusį, jam ant nosies buvo šiek tiek putų ir truputis kraujo. Gydytojas pasakė, kad tai tikriausiai heroino perdozavimas“.

S. Bernettas tapo radijo įžymybe, roko biografu ir Paryžiaus Disneilendo viceprezidentu.

Jis pasakojo, kad metų metus Morisono mirtį tiriantys žurnalistai bandė jį iškamantinėti, tačiau jis atkakliai tylėjo, kol praėjusiais metais jo žmona pasiūlė jam parašyti knygą.

Morisono draugė Pamela Courson papasakojo policijai visai kitą versiją. Ji pasakojo, kad dainininko mirties dieną jie ėjo į filmą, po to kartu papietavo, tada klausėsi muzikos įrašų ir užmigo. Pagal jos parodymus, J. Morrisonas naktį pabudo, pasiskundė, jog blogai jaučiasi ir nuėjo į vonią.

P. Courson rado jį mirusį vonioje.

Stephenas Davisas, biografijos „Jimas Morrisonas: gyvenimas, mirtis, legenda“ autorius pasakė, kad jis neperrašys faktų dėl to, jog pasirodė naujoji knyga.

S. Daviso manymu, J. Morrisonas perdozavo heroino Bernetto klube, tačiau išgyveno. „Tikėtina, kad jei jis būtų miręs naktinio klubo tualete, tai būtų jau anksčiau kažkokiu būdu išaiškėję.“ – pasakė S. Davisas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją