VESTUVIŲ DATĄ PAKOREGAVO NĖŠTUMAS

Buvusi grupės „Empti”, o dabar „Pieno lazerių” vokalistė kažkada sau ir kitiems buvo pasakiusi, kad visada viešai kalbės tik apie muziką ir kūrybą, o ne apie šeimą. Bet laikui bėgant savo nuomonę pakeitė, nes suprato: jeigu šeimoje viskas tvarkoje, kodėl apie ją nepakalbėjus. Aplinkui krykštaujant dukrelei Saulei prakalbome apie muziką, santykius su vyru ir kartais namuose skraidančias lėkštes.

Kaip šiuo metu gyvena Kilčiauskų šeimyna?

Gerai (šypsosi).

Kiek laiko su vyru Dominyku esate kartu?

Iš viso apie aštuonerius metus, o vedę šešerius.

Kaip susikirto jūsų keliai?

Pirmą kartą susitikome, kai filmavome grupės „Empti“ vaizdo klipą. Kadangi Dominykas dirbo, kaip ir iki šiol, „Idee Fix“ montažo režisieriumi, jis dalyvavo filmavime. Tik tą kartą draugystė tarp mūsų neužsimezgė.

Neatkreipei į jį dėmesio?

Manau, ne. Viskas prasidėjo tada, kai vėliau atėjęs į mūsų koncertą paprašė telefono. Prisimenu, kai jį duodama pasakiau: „Juk tu nepaskambinsi...“ Bet jau kitą dieną Dominykas paskambino ir nuo to laiko neišsiskyrėme. Po trijų mėnesių apsigyvenome kartu.

Ar Dominykas buvo pirmas vaikinas, su kuriuo nutarei apsigyventi po vienu stogu?

Taip. Galbūt todėl iš pat pradžių nuolatos viską šveisdavau, nes maniau, kad taip reikia. Kartą valgydamas kažką man pasakojo ir keletas trupinių nukrito ant grindų. Įsižeidusi pradėjau ant jo šaukti, kad visai nevertina mano triūso.

Tada Dominykas pasakė: „Juk kažkada mane sudominai savo rašomais eilėraščiais, o ne švariomis grindimis“. Nuo tada į kai kuriuos buitinius dalykus pakeičiau savo požiūrį, nes Dominykas buvo teisus.

Tuokėtės iš reikalo?

Galima sakyti, kad taip, nors apie vestuves kalbėjome ir anksčiau. Kažkodėl labai norėjau pakeisti pavardę, vis Dominykui sakydavau, kad gal jau susituokime. Taigi daugiau nei prieš šešerius metus rudenį nunešėme pareiškimus ir pasirinkome birželio 21-osios datą, pagalvoję, kad bus kaip tik geras oras švęsti.

O po mėnesio, kai nunešėme pareiškimus, sužinojau, kad laukiuosi ir galiu pagimdyti vos ne per pačias vestuves, taigi teko viską paankstinti. Savo šventę nukėlėme į kovo 8-ąją. Todėl ir sakau, kad susituokėme kaip ir iš reikalo (šypsosi).

LEPINA SAVO MOKINIUS

Kiek laiko muzikuoji?

Labai daug metų, vien mano muzikinės studijos tęsiasi devynerius metus. Po mokyklos baigiau Vilniaus konservatoriją, po to – Vilniaus kolegiją, o dabar siekiu bakalauro diplomo Vilniaus pedagoginiame universitete. Jau beveik trejetą metų mokau paauglius džiazinio dainavimo.

Ar esi griežta mokytoja?

Priešingai, manau, kad per daug išlepinau savo mokinius. Todėl kiekvienais metais vis žadu, kad būsiu griežtesnė ir nesileisiu į jokias draugystes. Bet iki šiol nepavyksta. Taip pat nesugebu per atostogas bent porai dienų išsijungti mobilaus, nes vis atsiranda neatidėliotinų reikalų.

Jeigu jau nepavyksta atsiriboti nuo mobiliojo telefono, gal su Dominyku per atostogas kur nors išvažiuosite?

Planuojame į Bulgariją, bet dar neaišku, ar pavyks.

TRAGIŠKAI ŽUVO BUVĘS DRAUGAS

Grupėje „Empti“ grojo ir tragiškai žuvęs Darius Janušonis. Buvote su juo ne tik kolegos, bet ir draugai.

Taip, kažkada su juo pusę metų buvome pora. Tačiau prieš jo mirtį jau bendravome su Dominyku. Apie Dariaus žūtį sužinojau grįžusi iš Maskvos, tik išlipusi iš traukinio. Tai buvo labai bloga žinia.

Tikriausiai, be draugysčių su Dariumi, vėliau su Dominyku, buvo ir kitų?

Kam čia dabar prisiminti praeitį, juk esu ištekėjusi moteris (šypsosi).

JEIGU BŪTŲ BLOGAI, APIE ŠEIMĄ NEKALBĖTŲ

Nors Lietuvos šou pasaulio atstovams nebūdingas ramus gyvenimas, bendraujant su tavimi, atrodo, kad gyveni labai ramiai.

Taip ir yra, nors intensyvumo mano gyvenime tikrai netrūksta. Gal neatrodo, bet iš tikrųjų esu labai impulsyvi: jeigu kas atsitinka, turiu viską iš karto išsakyti.

Nesunku tave išvesti iš pusiausvyros?

Taip ir labai dažnai (šypsosi).

Kas tave labiausiai nervina šeimos kasdienybėje?

To sakyti negaliu, geriau papasakosiu, kas mūsų namuose gerai. Man labai patinka tos akimirkos, kai su Saule piešiame arba kada visi trys tiesiog drybsome prieš televizorių. Visiškai nenervina tvarkyti kambarius, nors Dominykui atrodo, kad tai daryti man labai nepatinka. Jis vis pasiūlo tuo neužsiimti, kadangi jam ir taip gerai.

Šiaip dėl Dominyko man labai pasisekė, nes jis nereikalauja karštos vakarienės ar panašių dalykų. Mūsų namuose skalbimo ir plovimo kulto tikrai nėra. Gal tik kartais erzina Dominyko visko žinojimas net ir tada, kai kažkuo iki galo nėra įsitikinęs (šypsosi).

Lėkštės jūsų namuose neskraido?

Kažkada skraidydavo, bet jau seniai (šypsosi). Jeigu dabar mūsų šeimoje kas nors būtų blogai, apie ją nekalbėčiau.

Rimtų pykčių nepasitaiko?

Oi, su manimi būna visko. Gal tik atrodo, kad esu rami, nes daugelis, kol su manimi nesusipažįsta, mano, kad esu pasipūtusi. Vienas iš dabartinių kolegų kažkada mane buvo pavadinęs „arogantiška kale“. Taip apie mane galvodami iš pradžių net nenorėjo kviesti į „Pieno lazerius“, bet susipažinę nuomonę pakeitė.

SAVOTIŠKO GROŽIO MERGINA

Esi iš tų atlikėjų, kurie į žiniasklaidą per daug nesiveržia.

Aš mielai į ją lįsčiau, bet kad nelabai kas manimi ir mūsų grupe „Pieno lazeriai“ domisi. Suprantu, kad grojame nekomercinę muziką, o dar tas mano savotiškas grožis (šypsosi). Todėl ir nesistebiu, kad nešmėžuoju žurnalų viršeliuose. Nemanau, kad esu žvaigždė. Bet, kita vertus, tos viršelių gražuolės paprastos, o aš tokia savotiška (šypsosi). Prisipažinsiu, norėčiau, kad apie mane rašytų dažniau, tik nepatiktų, kad būtų akcentuojama, ką ir už kiek nusipirkau.

Tikriausiai ne kartą girdėjai, kad esi labai panaši į rusų dainininkę Žaną Aguzarovą.

Taip ir dar kažkur skaičiau, kad nesiskutu pažastų (juokiasi). NORĖTŲ PERDUOTI LINKĖJIMUS MADONNAI

Vakarėliuose dažniausiai lankaisi be Dominyko. Kodėl?

Tiesiog jis nėra tokių renginių gerbėjas. Jis mielai išleidžia mane ne tik į vakarėlius, bet ir į repeticijas, koncertus. Todėl Dominykui esu labai dėkinga. Niekada nepriekaištavo dėl mano veiklos.

Ar su vyru gali atvirai apie viską pasikalbėti?

Taip, gal tik kartais užkliūna Dominyko nekalbumas.

Ar galvojate apie antrą vaikelį?

Kol kas užtenka ir vieno džiaugsmelio.

O apie ką kartais pasvajoji?

Norėčiau kada nors tiesiogiai perduoti linkėjimus dainininkei Madonnai (šypsosi).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo.
Žurnalas „Klubas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją