kalbėdamas apie būsimas krikštynas drabužių kūrėjas džiaugėsi būsiąs pirmasis lietuvis, sukūręs drabužius Europos karališkajam asmeniui. Po sekmadienį Kopenhagoje vykusios krikštynų ceremonijos paaiškėjo, kad plačiai pasklidusiose karališkosios šeimos nuotraukose princesę puošia ne J. Statkevičiaus kurta suknelė.

„Ten buvo daug visokių sąlygų, - dviprasmiškai suknelių pasikeitimo faktą aiškino dizainerio vadybininkė Živilė Matačiūnaitė. – Nepergyvenkite, užsidės ji tą suknelę. Niekas neapsigalvojo, apsirengs, tik išlaukime tos progos. Nekelkite čia triukšmo“.

Kadangi su dizaineriu DELFI susisiekti nepavyko, drabužių kūrėjo vadybininkė tikino, kad princesė vis dėlto netrukus turėtų pasipuošti J. Statkevičiaus kurtu drabužiu. „Mes viską pranešime, tačiau tik po įvykio. Palaukime, bus didesnė bomba“, - žadėjo Ž. Matačiūnaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją