D. DeVito pats prisidėjo prie itališko meniu sudarymo, o didžiausią dėmesį skyrė pačios aukščiausios kokybės mėsai ir šviežioms jūros gerybėms ir žuviai.

„Man labai patinka žuvis arba makaronai su geru sūriu ar saliamiu, - sakė jis. Jeigu nepastebėjote, aš nesu iš tų, kurie atsisakytų skaniai pavalgyti“.

Idėja atidaryti restoraną atsirado po aktoriaus ir finansininko Michaelio Brauserio pokalbio Santorinio saloje, kurioje D. DeVito atostogavo su savo žmona Rhea Perlman.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją