Tuomet ji buvo pakviesta vaidinti tokiuose filmuose kaip „Poison Ivy“, “Bad Girls“, „Batman Forever“, „Everyone Says I Love You“ ir hitu tapusiame siaubo filme „Scream“.

Vaidmenys tokiuose filmuose kaip „The Wedding Singer“, „Ever After“, „Never Been Kissed“, „Charlie's Angels“, „Riding in Cars with Boys“ ir „Donnie Darko“ auditoriją įtikino, kad ji ne tik gabi pagrindinio vaidmens atlikėja, bet talentinga ir įvairiapusiška aktorė.

Paskutiniai filmai, kuriuose ji atliko pagrindinius vaidmenis yra „Fever Pitch“, „Music and Lyrics“ ir drama „Lucky You“.

Įdomūs faktai:

Niekada taip ir nepabaigė vidurinės mokyklos.

Iš motinos pusės turi vengriško kraujo.

Stevenas Spielbergas yra jos krikštatėvis, o krikštamotė – Sophia Loren.

D.Barrymore turi šešias tatuiruotes: kryžių ant dešinės kojos, mėlyną mėnulį ant dešinio didžiojo kojos piršto, drugelį žemiau bambos, gėlytę ant kairiojo klubo, ant nugaros puikuojasi kryžių laikantis angelas ir nubrauktas „Jaimie“ (buvęs vaikinas) vardas ir dar žemiau angelas laikantis kryžių, ant kurio užrašytas jos motinos vardas „Jaid“.

Ištekėjusi buvo du kartus – kartą už Jeremy Thomas ir kartą už Tomo Greeno.

2004 m. vasario 3 dieną atidengta jos vardo žvaigždė Holivudo „Šlovės alėjoje“.

Ji yra Kurto Cobaino ir Courtney Love dukros Frances Bean krikštamotė.

Fotografija yra vienas jos hobių.

Mėgstamiausia grupė – „The Beatles“. Kitos patinkančios grupės yra „Daft Punk“, „Coldplay“ ir „Beck“.

Alergiška česnakui, bičių įkandimui, kvepalams ir kavai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją