„Iš karto pajauti, mašina tau tinka ar netinka“, - tvirtino šių metų sausio viduryje automobilį įsigijęs, o birželį pasiūlymą visiems amerikietišku, 25 tūkst. litų kainuojančiu, dešimtus metus skaičiuojančiu automobiliu besidomintiems vienoje interneto svetainėje pateikęs A. Rimiškis.

Atlikėjas tikino, kad yra nemažai išskirtiniu, automobiliu besidominčių pirkėjų, tačiau kol kas nei vienas nepanoro jo turėti savo kieme. „Mašina retesnė, todėl turi būti mėgėjas tokių keistenybių. Yra besidominčių, norinčių, ieškančių, tačiau negali iš karto pamatęs pulti ir pirkti automobilio“, -aiškino jau mėnesį automobilį pardavinėjantis dainininkas.

„Turiu šiek tiek kitokią svajonę ir noriu kitokios mašinos. Kokios? Pamatysite, bus staigmena, - slapukavo atlikėjas. – Automobilį jau esu nusižiūrėjęs, jis yra Lietuvoje, tačiau jo dar neturiu“. Nors dainininkas automobilio markės neatskleidė, tačiau užsiminė, kad ją galima būtų apibūdinti kaip „sportinę, didelę, ekonomišką“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją