Arūnas Oželis kulinarija susidomėjo būdamas vos aštuonerių – kai tėtis nusivedė į vieną Biržų restoranėlį. Sako, iki šiol negali pamiršti, kaip atrodė karbonadas su bulvių koše ir žirneliais... Vengdamas banalių patiekalų, Arūnas pats pradėjo gaminti ir ilgainiui užsitarnavo geriausio Lietuvos kulinaro vardą. Hobi netruko tapti verslu. Prieš penkiolika metų A. Oželis atidarė pirmąjį restoraną Vilniuje.



Merginų grupės „Mango“ narė Viktorija Perminaitė ir jos širdies draugas dainininkas „Amberlif‘as“ vos tik ištaiko laisvą minutę, tuoj pat kraunasi daiktus ir lekia kur nors į gamtą, prie jūros, o kartais ir į svečias šalis. Neseniai Vika nusprendė savo draugui padaryti staigmeną – įsisodino jį į automobilį ir išsivežė... į Prahą. Porelė kelias dienas grožėjosi pasakišku miestu, romantiškai leido laiką ir... papuolė į vietinės policijos nemalonę...



Viliumas Malinauskas. Vienas ryškiausių šalies verslininkų. Kai daugelis nežinojo, kokį galą imti ir kuriam galui parduoti, jis ėmė rinkti miškuose grybus, sraiges ir eksportuoti į užsienį. Druskininkų miškuose, valdomuose Malinausko, pridygę ne tik grybų, bet ir sovietinių skulptūrų. Velniai žino, kokią vertę turinčių. Tačiau garsus verslininkas nesupuikuoja savo kolekcijomis ir milijonais. Viliumui labiausiai širdį kutena vandens čiurlenimas ir švelnus plūdės pliumpsenimas ...



Kristina Brazauskienė. Ne veltui sakoma, kad žmona vyrui - ne tik gyvenimo moteris. Ji be viso kito – dar ir draugė. Kristina Brazauskienė iš tų moterų, kurios visur eina koja kojon su savo vyru: ir keliauja, ir dalijasi politiniais rūpesčiais ir ... ir žuvauja. Naujoji sodyba Trakų rajone – tai ta vieta, kurioje ji kuo puikiausiai pailsi. Su meškere rankoje, žinoma.



Ignas Staškevičius - verslininkas, vadovaujantis didžiausiam Lietuvoje vaistinių tinklui, įmonių grupės „VP Grupė“ valdybos narys, trumpai tariant - milijonierius. Bet tai dar ne viskas. Jis dar yra ir prisiekęs maratono bėgikas, per pastaruosius metus įveikęs 19 maratono distancijų įvairiuose pasaulio miestuose. Verslininkas randa sąsajų tarp sporto ir verslo sakydamas, kad maratonas išmoko rungtyniauti ir su savimi, kai į pakaušį alsuoja tvirtas konkurentas.



Buvusio prezidento Rolando Pakso žmona Laima daugiausiai laiko praleidžia namuose. Tik nepagalvokite, kad ji ten sėdi rankas atkišusi ir nieko neveikia. Sunku įsivaizduoti prezidentienę juodus žemės darbus dirbant, ar ne? O pasirodo jai tai didžiulis malonumas. Bet ne vien daržuose Laima triūsia, turi ir kitokių pomėgių. Kokių? Pamatysite per TOP 10.



Kristupas Krivickas - žurnalistas, televizijos laidų kūrėjas ir vedėjas. Radęs laisvo laiko po darbų su sava kompanija lekia į šaudyklą. Apie šią personą sklido įvairūs gandai, net ir tokie, kad ne tik šaudykloje ginklu jam pasišvaistyti tenka. O kaip yra iš tikrųjų? Apie viską atvirai pirmadienį, laidoje TOP 10.



Populiarios grupės „Balius“ dainininkas Klarkas tvirtina, kad savo tikrąjį vardą sako tik oficialiose įstaigose arba Kelių policijai. Todėl tikrąjį Klarko vardą žino tik artimiausi žmonės. Ne daug kas žino ir tai, kad vos tik ištaikęs laisvą valandėlę, Klarkas neria... į baseiną ir su draugais žaidžia vandensvydį. Kas žino, jei ne muzika, gal dabar būtume turėję profesionalų vandensvydininką...



Ko tik nepaaukotum dėl mėgiamo užsiėmimo? Štai Marijonas Mikutavičius brangias miego valandas leidžia prie kompiuterio. Trisdešimt šešerių televizijos laidų vedėjas visai nesigėdina savo pomėgio žaisti kompiuterinius žaidimus ir tikina, jog su juo žaidžia dar septyni milijonai pasaulio gyventojų. Toje pasakiškoje erdvėje Marijonui pavyksta atsigauti ir pailsėti nuo įkyrėjusių veidų.



Rūkstanti pypkė jau tapo neatsiejama Gedimino Kirkilo įvaizdžio dalis, nors premjeras pypkiuoti pradėjo ne taip jau seniai – Sąjūdžio laikais, kai sostinėje kūrėsi pypkininkų klubas. Dabar ministro kolekcijoje yra apie 100 įvairiausių pypkių. Tiesa, rūkymui tinka jau ne visos. Pasirodo, lažintis mėgstantis G. Kirkilas ryžtųsi atsisakyti pypkės tik tuo atveju, jei dėl to susilažinęs lažybas pralaimėtų.



$qid=80;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę už didžiausias Lietuvos legendas balsavo 19 709 DELFI skaitytojai. Daugiausia Jūsų balsų sulaukė Regina Varnaitė (6669), antroje vietoje liko Stasys Povilaitis (4291 balsai), trečioje - Regimantas Adomaitis (1756).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galėjo balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją