Tie, kurie žiūrėdavo žymiąją laidą „Be tabu“, tikrai prisimena nuolatos ekrane šmėkščiojusį veidą, kurio savininkas – žinomas aktorius Džiugas Siaurusaitis. Tuo metu Lietuvoje ypač populiarios kriminalinės publicistikos laidos tapo šio humoristo taikiniu. Kristupas Krivickas „Be tabu“ laidose buvo pavadintas Krivių Krivuliu, o jo vaidmuo atiteko Džiugui Siaurusaičiui. Ir tik vėliau aktorius sužinojo, kad K.Krivicko žmona Jurgita specialiai įsijungdavo laidą, kad tik pažiūrėtų vyrą parodijuojantį personažą. Abejingas Krivių Krivuliui neliko ir pats detektyvų karalius.



Kai aktorė ir televizijos laidų vedėja Asta Baukutė prieš keletą metų pradėjo filmuotis su aktoriumi Vytautu Šapranausku humoro laidoje „Tegyvuoja karalius“, abejingų šiai smulkutei mažutei garsiai besijuokiančiai moteriai neliko - ji iškart tapo viena ryškiausių Lietuvos humoro žvaigždžių. Jos sukurti suvalkietės, senučiukės, prostitutės Saulutės ir kiti personažai tapo tikra klasika. Šiuo metu Asta Baukutė TV žiūrovus linksmina kaip nenuorama Felicija laidoje „Dzin“.



„O lia lia“ mergaitė Oksana Pikul televizijoje „vaidentis“ pradėjo mažiau nei prieš metus ir iškart tapo viena labiausiai pageidaujamų blondinių televizijos laidose ir netgi išskirtinių personažų. Humoro situacijas laidose „Puikusis šou“ ir „Dzin“ vaidinančiai Oksanai kartais tenka užsidėti ir tamsių plaukų peruką, bet mergina tikina, kad būtent šviesūs plaukai atspindi jos gyvenimo būdą. Tačiau tai nereiškia, kad televizijos ekrane dažnai svetimų vyrų viliotoją, meilužę ar šiaip kvailą panelę vaidinanti Oksana tokia yra ir tikrame gyvenime…



Kęstutis Stumbrys arba vaiduoklis iš laidos “Kibir Vibir”, net po tragiškų gyvenimo išbandymų nepalieka vaikų. Šiandien jis dirba Šiaulių vidurinėje mokykloje, prižiūri tvarką, moko vaikus fotografuoti, vis dar uoliai žvejoja. Vaikai mokykloje Kęstutį vadina išskirtinai tik vaiduokliu, o šis ir nepyksta. „Kodėl Kęstučio nebėra televizijoje“, - klausia daugelis. Vienas tik Stumbrys žino savo skaudžią gyvenimo istoriją.



Česlovas ir Bronislovas. Algis Ramanauskas ir Rimas Šapauskas. Nei mažam, nei dideliam ilgai pasakot nereikia apie linksmąjį dviejų draugų sukurtą personažų duetą. Ne paslaptis, kad Česlovas ir Bronislovas - tai ne iš „lempos“ sugalvoti herojai. Jie turi labai konkrečias, galima sakyti, istorines ištakas. Apie tai laidoje „TOP 10“ prisimins patys personažų kūrėjai.



Apolonija Zizirskienė. Vienas Apolonijos gerbėjas net pritūpė, kai pamatė, jog apdarus nusimetanti guvi moteriškaitė yra ... vyras. Vaidas Pračkaila iki šiol taip meistriškai kuria savo personažą, jog visi stebisi, iš kur artistas taip puikiai orientuojasi „moteriškose aktualijose“. Tačiau Pračkailos Apolonija turi nuosavą, kupiną dramatiškų istorijų gyvenimišką patirtį.



Izolina Staniulienė – „Zolia“. Šeduvietė Izolina - puikus pavyzdys daliosios lyties atstovėms, kaip nepalūžti sunkiausiais asmeninio gyvenimo tarpsniais. „Zolia“ neverkė, kai ėmė „lakstytis“ jos pirmasis vyras. Susirado kitą. Gerokai jaunesnį. Izolina sako, jog verkti nėra kada. Gyvenimas skirtas tam, kad mylėtum, džiaugtumeisi ir linksmintumeis. Tai puikiai patvirtina jos sukurtas personažas, kurį stebėdami žiūrovai tiesiog virsta iš koto.



Giedrius Viduolis - Tata. Žymiosios humoro grupės “Ambrozija” narys. Vyrukas savo humoristo karjerą pradėjo dar mokyklos laikais: pasiruošimas karnavalams ir įvairiausiems vaidinimams jam buvo šventas reikalas. Nepakeitė jis savo profesijos ir šiandien. O vienas žymiausių jo suvaidintų personažų - kvailelis “Tata” iš juoko verčia daugelį žiūrovų.



“Šinšila”, “DJ Momo”, “Kyškis”, “išprotėjęs vedėjas”, – tai tik keletas iš daugelio aktoriaus Vytauto Šapranausko suvaidintų personažų. Darbą televizijoje pradėjęs nuo kulinarinio šou, jis iki šiol „neišlipa“ iš ekrano ir yra labai populiarus. Vytautas Šapranauskas puikiai žino kiekvieno personažo atsiradimo istoriją ir sako, jog gerai apsidairę aplinkui, kiekvieną iš jų pamatytume visai netoliese.



Vitalijus Cololo. Statybininkas, pelė, radijo stoties “Puikioji” vedėjas – vaidmenys, kuriuos prisiminęs kas kartą leipsta juokais. Savo karjerą kadaise pradėjęs Šiaulių televizijoje, iki šiol iš jos taip ir nepasitraukė. Darbas jam – malonumas, o kaip jis pats sako, dažnai net vaidinti nereikia, mat jis komikas iš prigimties.



$qid=77;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę už įžymybių gyvenimo užkulisius balsavo 9 982 DELFI skaitytojai. Daugiausia Jūsų balsų sulaukė Minedas jo draugės akimis (3063), antroje vietoje liko „LT United“ santykiai (1955), trečioje - „Olialia“ mergaičių atranka (1038).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galėjo balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją