Skųsdamasi dėl buvusio meilužio girtuoklystes ji rašo, kad nutrauks su juo santykius, jeigu jis nenustos gerti. Vėliau ji atsisako tokios minties, rašoma dienoraščio ištraukose, kurios išskirtinai buvo pateiktos „Associated Press“.

„Mes su juo tai aptarėme ir jis sutiko nebegerti, nebent šalia būčiau aš“, - rašo ji savo dienoraštyje, kuris buvo vedamas maždaug apie metus tarp 1991 – 1992 m.

Po kelių savaičių ji rašo, jog kartu su tuo pačiu vyru (minimas tik jo vardas) išėjusi į miestą nusigėrė ir „paprašė jo #“.

„Jis įniršo, išmetė mane iš savo namų ir nutraukė santykius su manimi. Tai buvo baisu jis pritrenkė mane ir mano motiną“, - rašė ji.

Aukciono namai „Universal Rarities“ 60-ies dienoraščio puslapių kopijas perdavė AP. Dienoraščius investitorių grupė nusipirko iš atmintinų daiktų parduotuvės. Jie du dienoraščius už daugiau nei 500 tūkst. dolerių pardavė verslininkui iš Vokietijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją