Algirdas Mykolas Brazauskas šiemet ne tik nužengė nuo didžiojo politikos greitkelio, bet ir atšventė medines vestuves. Iškilmingoje šventėje susirinko visa Lietuvos “grietinėlė” su brangiomis dovanomis ir skambiais sveikinimais. Mykolas ir Kristina vis negalėjo atsidžiaugti padidinę medinių rakandų atsargas šeimos židiniui kūrenti.



Gražiausis Lietuvos vyras, Gintaras Kuculis, papasakos visą tiesą apie pasaulio misterių konkurso užkulisius. Konkurse, vykusiame Kinijoje, Gintarui teko jėgas išbandyti stiliaus, jėgos, ištvermės, sumanumo ir ryžtingumo konkursuose kartu su vyrais iš 56 šalių. Pats Gintaras neslepia, jog komisijos vertinimai jį gerokai nustebino.



Vis dar netikite, jog Minedas turi merginą? Svarstote, jog visa tai - tik pokštas? Gražuolė šviesiaplaukė Jekaterina išties buvo įsikibusi parankėn skandalingajam Minedui, tačiau ar buvo kažkas daugiau... Visa tiesa apie Minedą ir jo provokacijas išgirsite iš pačios Katerinos lūpų, tad nepraleiskite.



Ar įsivaizduojate merginų grupės „YVA“ lyderę Nataliją Zvonkę su tautiniais rūbais ir medinėmis klumpėmis sėdinčią prie verpimo ratelio? Štai tokius išbandymus Natalijai „ištaisė“ jos anyta. Šventė dainininkei buvo suruošta tada, kai ji dar tik svarstė ar tekėti už Deivido Zvonkaus. Šventė vadinosi pintumės. Tai savotiškas mergvakaris, į kurį senais gerais laikais susirinkdavo visas kaimo jaunimas. Tą vakarą svarbiausia jaunosios pamergių ir kitų kaimo mergelių užduotis buvo kuo gražiau išlydėti ją į „senatvės stoną“, apipinti ją gražiais vainikais, patikrinti, ar ji pasiruošusi vedybiniam gyvenimui. O Natalijai sekėsi ruoštis vedybiniam gyvenimui?



Kaip tapti žvaigžde? Štai koks klausimas kamuoja visus, svajojančius tapti įžymiais. Ir vos tik Egmontas Bžeskas paskelbė apie atranką dainininkės Sniegės scenos partnerei, pasipylė tūkstančiai merginų laiškų. Iš visų norinčių buvo atrinkta 40 pretendenčių, kurios stojo prieš kompetentingą komisiją – grupės „69 danguje“ nares, dainininką Milano, vadybininką Arą Vėberį ir pačią Sniegę.

Ir štai rezultatas: šiandien Sniegė scenoje jau dainuoja ne viena. Naujoji jos partnerė – Justė, visiems žinoma kaip „dangiečio“ Vaido Baumilos buvusi mergina. Ir vos tik naujokė užlipo ant scenos, pasipylė šešiaaukštės intrigos.

Viskas prasidėjo tada, kai Lietuvą apskriejo žinia, jog čia atvyksta pasaulinio masto žvaigždė – italų dainininkas Toto Cutugno. Negalėjome praleisti progos susitikti su gyva legenda. O kai iššniukštinėjome, kad šis vyrukas negali atsispirti dailioms auksakasėms lietuvaitėms, atrinkome merginas, turinčias didžiausius ginklus...Kaip „Olialia“ mergaitėms Oksanai ir Jurgitai sekėsi bendrauti su įnoringa Italijos žvaigžde, žiūrėkite pirmadienį, laidoje TOP 10.



Nors erotinio šokio grupė „La Paradise“ iš Maskvos viešėjo Lietuvoje prieš kelias savaites, visi apsilankiusieji merginų pasirodyme, iki šiol kalba apie patirtus įspūdžius. Keturios žavios merginos teatralizuotu striptizu įvairiuose miestuose kaitino ne tik vyrų, bet ir moterų kraują. Po vieno iš pasirodymų merginos papasakojo, kad šokio ir gražių kūnų apsvaiginti vyrai dažniausiai būriais veržiasi į jų persirengimo kambarius, siūlo už vieną naktį kartu siūlo tūkstančius dolerių, prabangius automobilius ir deimantus... Ar kuri nors susigundė siūlomais turtais, išsiaiškinsime laidoje „TOP10“.



Grupė „LT United“ susilaukė didžiulio susidomėjimo tą pačią dieną, kai tik buvo įregistruota dalyvauti praėjusių metų Eurovizijos konkurse. Andrius Mamontovas, Samas, Viktoras Diawara, Marijonas Mikutavičius, Arnoldas Lukošius ir Eimantas Belickas – šou versle gerai žinomos asmenybės. Tik ar lengva išsaugoti draugiškus santykius, kai tiek ryškių asmenybių vienoje vietoje? Nors vyrai oficialiai tvirtina, jog dar koncertuos, tačiau sklinda šnekos, jog viskas jau baigta …



Prieš porą savaičių buvo surengti jau dešimtieji gražiausios kaunietės rinkimai „Mis Laikinoji sostinė“. Keturiolika pretendenčių svajojo užsidėti gražuolės karūną, tačiau buvo išrinkta tik viena... o ji – ne šiaip kokia paprasta mergina. Dvidešimt penkerių Greta Kazlaitė - Kauno miesto Savivaldybės administracijos tarnautoja. Pavydūs liežuviai plakė, kad būtent dėl to ši mergina ir tapo gražiausia kauniete. Tačiau kaip yra iš tikrųjų?



„Olialia“ mergaičių atranka. Šimtai merginų kas mėnesį pretenduoja tapti „Olialia“ mergaite, tačiau “prasimuša” tik vienetai. Daugelis atkrinta dėl neišpasakyto jaudulio – juk ne juokas, kai komisijos sudėtyje tokie televizijos grandai, kaip Vytautas Šapranauskas, Arūnas Sakalauskas ir Giedrė Rusytė. Būtent šį kartą kai kurios pretendentės net apsiverkė, pamiršusios namie stringus ir liemenėles, turėjusias apkerėti kompetentingą komisiją.



$qid=76;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Praėjusią savaitę už įžymybių išpažintis 13 855 DELFI skaitytojų. Daugiausiai balsų atiduota už intrigas grupėje “69 danguje” (2559 balsai), antroje vietoje (ir vėl) liko dainininkė Rūta Ščiogolevaitė (2123) , trečioje - Realybės šou „Dangus 2” nugalėtojo Justino Lapatinsko gyvenimas (2058 balsai).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai. Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus. TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galėjo balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.