„Nežinau, ką daryti, gal jūsų laikraštis gali padėti. Galvoju gal net „TV pagalbai“ paskambinti. Dingo mano katinas, kuris man yra kaip šeimos narys. Visus kiemus apieškojome, visus medžius apžiūrėjome, nes katinas labai mėgsta į juos lipti, visoms veterinarijos ligoninėms, visoms gyvūnų globos įstaigoms su drauge apskambinome“, – viename vakarėlyje sutiktas L.T. žurnalistams kone verkdamas guodėsi Psichas.

Dainininkas katino pasigedo šeštadienio vakarą. Kaip spėja, katinas paspruko pro duris, kai į butą užsuko bičiuliai, kuriems paskolino raktus, kad šie bute galėtų palikti savo šunį. Psichas šį šunį buvo žadėjęs pasaugoti – mat atlikėjas garsėja kaip prisiekęs gyvūnų mylėtojas. Be dingusio katino, su širdies drauge Rima nuomojamame bute sostinės Gėlių gatvėje jis augina ir du labradorų veislės šunis bei papūgėlę.

Skandalingasis atlikėjas sakė, kad pusantrų metų katinas turėjo įprotį sprukti pro buto duris, kai tik jas kas atverdavo, tačiau vakare į jo butą užklydę bičiuliai to nežinojo.

„Gal jį kas nors paėmė iš kaimynų ir nusprendė pasilikti, nepaisydami mūsų skelbimų, kurių prikabinėjome visur, kur įmanoma. Arba paėmė koks praeivis, įtardamas, kad jis brangiai kainuoja“, – svarstė dainininkas.