Šiuo metu jis yra užsikrėtęs nauja manija: „Man truputį gėda prisipažinti, bet aš tapau beprotiškai gobšiu golfo žaidėju ir laisvalaikiu apie nieką daugiau nebegalvoju, išskyrus šį žaidimą”, – prisipažino aktorius.

Jis pasakojo, kad nors po komedijos filmavimo į viešbutį grįždavo be galo pavargęs, viskas, ką jis tuo metu norėdavo daryti, tai vėl ir vėl mušti kamuoliuką į duobutę.

„Vienas iš prodiuserių padovanojo man elektroninę golfo žaidimo versiją. Kai kamuoliukas įkrenta, pasigirsta žodžiai „Puikus smūgis”. Viešbutyje kasdien triukšmingai žaisdavau po dvi valandas. Turbūt mano kaimynai tada kraustėsi iš proto”, – pasakoja H.Grantas.

Kol vyko filmavimas, sudominti golfu Hugh pabandė ir naująjį savo draugą Nichol Houltą, kuris „Gyvenime pagal jį” vaidina dvylikametį berniuką. Iš pradžių jaunajam aktoriui tai atrodė nuobodu, tačiau pažaidęs ilgiau jis pripažino, jog golfas – šaunus žaidimas.

Pasak H.Granto, dabar jis nebesijaučia kaip normalus žmogus, nes golfas visiškai užvaldė jo laisvą nuo darbo laiką. „Anksčiau ant mano stalo gulėjo 10 įvairių knygų: „savipagalbos“, nuotykių, keletas meilės istorijų. Dabar turiu 10 knygų apie golfą ir tai yra viskas, ką aš galiu skaityti!“

Jeigu Hugh Grantas būtų atvykęs į filmo „Gyvenimas pagal jį” premjerą Lietuvoje, vienas iš jam siūlomų dienotvarkės punktų būtų golfo žaidimas su Lietuvos aukštuomenės vyrais – šio sporto mėgėjais...