50 Cent, kurio tikrasis vardas yra Curtis James Jackson III, namą įsigijo 2003 m. rudenį už 4,1 mln. dolerių ir išleido dar apie 6 mln. dolerių jo renovacijai.

„Buvau nustebęs, kad jis nepasirodė prekyboje, kadangi mes to tikėjomės. Jis labai pasistengė ir namas iš tiesų skoningas, galbūt išskyrus striptizo stulpus“, - teigia Clemensas.

50 Cent jame įrengė ne tik nusileidimo/pakilimo aikštelę sraigtasparniui, bet ir baseiną su sanatorija, sudėjo naujus langus ir stogą, visiškai atnaujino virtuvę, įrengė kino teatrą, atnaujino miegamąjį ir pakeitė visą elektros instaliaciją.

„Jame yra daug naudingų dalykų ir viskas yra aukščiausios kokybės“, - teigė jis.

Tačiau namas dar ilgokai gali priklausyti dainininkui.

Nekilnojamojo turto ekspertai teigia, kad namas yra per daug didelis ir brangus, kad būtų greitai parduotas šioje vietoje, o 3 mln. dolerių vertės namai čia retenybė.

Tiesą sakant, tiktai dvi šeimos savo namais galėtų konkuruoti su reperio prašoma suma – 11,5 mln. dolerių vertės arklių ferma ir dar vienas namas už 6,9 mln. dolerių (pradinė jo kaina nukrito beveik dvigubai – buvo prašoma apie 13 mln. dolerių).

Besikeičiantys namo šeimininkai:

1987: Benjaminas Sistis, „Colonial Realty“ įkūrėjas, 17 akrų sklype pastatė 2,3 mln. dolerių vertės namą. Vėliau jis apkaltintas sukčiavimu ir pasodinamas į kalėjimą.

1992: Aukcione namą už 3,5 mln. dolerių nusiperka „People's Bank of Bridgeport“. B. Sistis šiam bankui buvo įkeitęs turto už 3,9 mln. dolerių.

1993: Importu-eksportu užsiimantis verslininkas iš Lietuvos Romas Marcinkevičius iš banko namą nusiperka už 2,7 mln. dolerių.

1994: R. Marcinkevičiui bankrutuojant namas vėl pasiūlomas pardavimui už 3,5 mln. dolerių.

1996: Namą už 2,7 mln. dolerių nusiperka buvęs boksininkas Mike‘as Tysonas, tačiau jame lankosi labai retai.

1997: M. Tysonas už namą paprašo neįtikėtinos 22 mln. dolerių sumos.

2003: Sausį, po to, kai kaina nukrenta iki 4,75 mln. dolerių, namas po skyrybų atitenka antrajai boksininko žmonai Monica‘ai Turner. Ji taip pat stengiasi namą parduoti. Rugsėjį namą už 4,1 mln. dolerių nusiperka 50 Cent ir teigia, jog tai bus jo gyvenamasis būstas.

2007: Pranešama, kad 50 Cent šį namą parduoda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją