Naujajame albume – svetimos dainos

Pasak atlikėjo, naujajame albume bus sudėta daugybė per kurį laiką kompiuteryje susikaupusių ne Deivio dainų, kurias jis atliko vienas arba su kolegomis dainininkais. Į albumą įeina tokios dainos kaip „Jamaika“, „Duetuose“ atliktos su Renata Ražanauskiene, taip pat su Rūta Ščiogolevaite ir kitais atlikėjais. Deivis pasakojo, kad yra sukaupta nemažai dainų, kurias būtų galima sudėti į atskirą albumą. „Nekišau savo, kad neišeitų makalynė“, - paaiškino jis. „Albumas išėjo labai keistas: beprotiškai linksmas, kuriame begalė populiarių dainų“, – pasakojo pašnekovas.

Pasitiki fotografo vizija

Deivis naujajam albumui A.Kriščiūną pasirinko neatsitiktinai. Atlikėjas jau seniai žavisi A.Kriščiūno kūryba: „Su Algiu seniai bendraujame. Man patinka jo sugebėjimas išlaikyti ribą tarp meno ir spaudos fotografijos, kurios popsu nepavadinsi. Jo rezultatai – įspūdingi“, - kalbėjo pašnekovas. Kartu šis duetas yra sukūręs ne vieną linksmą personažą.

A.Kriščiūnui dirbti su Deiviu taip pat – malonumas. Fotografas yra užsiminęs, kad jam labiausiai patinka dirbti su žmonėmis, turinčiais humoro jausmą ir mokančiais iš savęs pasijuokti. Vienu iš jų A.Kriščiūnas vadina Deivį. Pasak pašnekovo, kada reikia, tada jis būna rimtas, tačiau tokiais atvejais pasitiki menininku: „Esu Algiui pasakęs – ką pasakysi, tą padarysiu. Nes, jeigu pradedi „laužytis“, š... gaunasi. Svarbiausia – kad būtų rezultatas“.

Laistė vandeniu ir mušė kočėlu

Pasak Deivio, idėja sukurti tokią linksmą foto sesiją gimė bendraujant su Algiu, tačiau idėją „pasufleravo“ jau pats albumo pavadinimas „O man čik či rik“. Deivio ir A.Kriščiūno idėja buvo sukurti intensyvų veiksmą aplink Deivį, kuriam, ką jam bedarytum, yra „čik čir ik“.

„Mane laistė visais įmanomais būdais, bandė pritrenkti su „basliu“. Teko merkti kojas į vandenį – buvo žiauriai šalta“, - džiaugėsi vos nesusirgęs atlikėjas.

Tiesa, A.Kriščiūnui ne taip pasisekė – braidydamas po žaliuosius ežerus jis susižeidė koją.

Fotosesijos – tik darbas

Paklaustas, ar Deiviui patinka dalyvauti foto sesijose, sulaukėme neigiamo atsakymo. „Nežiūriu į jas kaip į didelį malonumą, nes tai – darbo dalis. Tik fotografai būna malonūs ir ne, nors tokių mažai. Jeigu nepatinka, su tokiu, tiesiog, nedirbi. O Algis – vienas mano mėgstamiausių“, – atviravo jis. Tiesa, kol kas Deivis nežino, koks bus šios foto sesijos rezultatas, nes nuotraukų dar laukia A.Kriščiūno foto montažas.