Labdaringais tikslais surengtoje vakarienėje dalyvavo apie 250 svečių, kurie varžydamiesi dėl 22 aukciono prizų, paaukojo virš 100 tūkst. litų. Už rekordinę sumą nugalėtojų dainą atliekančios grupės kompaktinį diską, papuoštą visų grupės narių parašais, įsigijo Londone gyvenanti žurnalistė Kristina Sabaliauskaitė.

Tarp įspūdingomis sumomis įvertintų prizų taip pat buvo dizainerio Juozo Statkevičiaus vardiniai kvepalai ir knyga „Grožio kirtis", už kuriuos Londone gyvenanti verslininkė Kristina Svajonė Bobs nepagailėjo 1500 litų.

Legendinio krepšininko Arvydo Sabonio parašu pažymėtas krepšinio kamuolys taip pat buvo tarp rekordininkų – po atkaklios kovos jis buvo nupirktas už beveik 4 tūkst. litų – 770 svarų sterlingų.

Vienas geidžiamiausių ir brangiausiai įvertintų aukciono prizų – dailininko Audriaus Gražio paveikslas, nupirktas už daugiau nei 7700 litų. Iš visų aukciono prizų ryškiaspalvis paveikslas susilaukė daugiausia pirkėjų dėmesio ir po kvapą gniaužiančios kovos atiteko 1550 svarų sterlingų pasiūliusiam pirkėjui.

Paveikslą nupirko Lithuanian City of London Club nariai ir po aukciono padovanojo jį Lietuvos ambasadai naujos būstinės įsigijimo proga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją