- Kaip būdama 23 metų tapai dviejų agentūrų komercijos direktore? Nuo ko visa tai prasidėjo?

Aš pati įkūriau „Be You“ šokėjų agentūrą, kurioje šiuo metu yra apie 90 merginų, o pradėjus bendradarbiauti su „Supermodels“, mano pareigos pasikeitė į komercijos direktorę. Aš dirbu kartu su modelių agentūra „Supermodels“. Su jos savininku Ugnium Kiguoliu taip pasidalinome darbus.

Šiuo metu aš esu atsakinga už ryšius su užsieniu, tam tikras sritis sostinėje, dalis verslo yra Kaune.

- Kam tau prireikė savos šokėjų agentūros?

Esu šokėja, baigusi teisę. Studijuojant universitete reikėdavo pinigų, todėl nusprendžiau šokti, nes šitas užsiėmimas man visada patiko. Tada atsirado pažintys, kurios dabar man padeda pildyti savo svajones. Dirbant teisės srityje, reikia nuolatos sėdėti darbe, o man patinka keliauti. Teisė man labai padėjo, nes šių pagrindų man reikia derybose ir pasirašinėjant sutartis. Šokėjų agentūra – ilgai brandintas mano projektas, kuris prieš porą metų tapo tikrove.

- Sunku pradėti savo verslą?

Labai sudėtinga, nes kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių. Kartais pagalvoju, kam man to reikia, jau pavargau, nors iš tiesų, man tai ne tik darbas, bet ir hobis. Kitur aš savęs neįsivaizduoju, jokiame samdomame darbe. Man gera, kai galiu dirbti sau, dirbti viršvalandžius ir jausti nuo to malonumą.

- Dažniau dirbi Lietuvoje ar užsienyje?

Jeigu aš norėčiau užsidirbti tik saldainiams, dirbčiau Lietuvoje, tačiau kol kas čia dar nėra susiformavęs normalus požiūris į „go-go“ šokėjas, dar nėra aiškios ribos tarp „go-go“ ir striptizo šokėjų. Norisi, kad ir šokėjos, ir užsakovas būtų patenkinti. Lietuvoje pasirodome tik išskirtiniuose, įdomiuose, grandioziniuose renginiuose, kai užsakovas kalba apie kokybę. Jei paskambina užsakovas iš kokios Plungės ir klausia, už kiek jam parduosiu šokėją, ar ji nusirenginės, pokalbis yra baigtas.

Džiaugiamės, kad mūsų ir pastovių užsakovų požiūris į paslaugų kokybę sutampa.

Užsienyje yra visai kitaip. Vidutinis atlyginimas – ne mažiau 50 eurų už vieną vakarą, kurio metu šokama dažniausiai ne ilgiau kaip valandą. Niekur užsienyje merginos tiek daug nešoka kaip Lietuvoje. Vienuose iš geriausių Lietuvos naktinių klubų visą vakarą šokdamos kas 10 minučių jos gauna mažiau nei pusę minėtos sumos ir tai laikoma gana geru atlyginimu.

- Kiek daugiausia šokdama esi uždirbusi per vieną vakarą?

Briuselyje savaitgalį vyko labai įdomus renginys – vieno naktinio klubo gimtadienis. Skrido 5 merginos, kurioms buvo apmokėtas ir skrydis, ir viešbutis, ir atlygis – po 200 eurų per vakarą. Jiems buvo svarbu, kad vakaro akcentas – šokėjos būtų profesionalios ir pasirodymas kokybiškas. Šiame versle toks požiūris yra labai svarbus.

- Kas šiame darbe šokėjoms svarbiausia: pinigai, pažintys ar gerai praleistas laikas?

Aš manau, kad viskas vienodai svarbu. Pažintys paprastai siejamos su geru laiku, gera ir įdomia kompanija, o darbas su pinigais. Tai puikus būdas jaunam žmogui – tiek merginai, tiek vaikinui – užsidirbti pinigų, susipažinti su įdomiais žmonėmis ir pakeliauti. Tai puiki proga suderinti laisvalaikį ir darbą.

- Kaip patekai į vakarėlius, kuriuose linksminosi visame pasaulyje žinomi pramogų pasaulio atstovai?

Aš turiu vos keletą nuotraukų iš visų tų vakarėlių su žinomais žmonėmis. Jų buvo daug, tačiau labiausiai intriguoja nuotraukos, o jų yra ribotas skaičius, nes tai yra etiketo klausimas. Paris Hilton, P Diddy – tie žmonės, su kuriais linksminomės ne viename vakarėlyje, tačiau lysti ir fotografuotis yra paprasčiausiai nepadoru. Kadangi Ibiza yra vasaros sostinė ir ten suvažiuoja visi tie žinomi žmonės, su kuriais kartu šoki, plauki su viena jachta, geri tą patį šampaną. Nuo Ibizos viskas ir prasidėjo.

- Tau pačiai minėti susitikimai buvo reikšmingi?

Žmonių ratas, kuriame linksmindavausi Ibizoje – nieko neįpareigojantis. Viskas priklauso nuo požiūrio. Jeigu tu į juos žiūrėsi kaip į visame pasaulyje garbinamas žvaigždes, kurioms reikia melstis, pulsi fotografuotis tam, kad papildytum dar viena nuotrauka savo žvaigždžių kolekciją, tai ir jie į tave žiūrės atitinkamai. Paprasčiausiai atsidursi daugelio kitų gerbėjų gretose. O jei su jais bendrauji, visų pirma, kaip su žmonėmis, o ne dievais, tai ir jie atsako tuo pačiu. Kuo paprasčiau žiūrėsi į žmogų, tuo jis paprasčiau bendraus su tavim. Kai pabendrauji su žvaigždėmis realybėje, labai linksma vėliau stebėti reklamas arba filmus, kuriuose jie atrodo tokie tobuli. Po tokių vakarėlių daug kas bandydavo atspėti, o kas gi tu per žvaigždė, jei jau „ten“ linksminiesi, ne vienai lietuvaitei teko įrodinėti, kad ji tikrai ne ta „manoma aktorė ar atlikėja“.

- Pažintys su įžymybėmis tęsiasi iki šiol?

Vieni jų yra tik iš matymo pažįstami, su kuriais susitikęs pasisveikini, paklausi, kaip sekasi. Yra tokių žmonių, kurie labai daug padėjo. Nenoriu viešinti tokių žmonių, su kuriais artimai ir nuoširdžiai bendraujame, tai ne spaudai. Asmeninio bendravimo nėra daug, nes visi užsiėmę savo reikalais, tačiau visi žino, kad vasarą vėl susitiksime. Dažniausiai bendraujame per myspace.com.

- Ar tau svarbūs tavo asmeniniai santykiai?

Taip, nes jau 2,5 metų turiu vaikiną. Nepaisant aplinkinių požiūrio į mano darbą, aš jį vis dar turiu. Jam priklauso interjero dizaino studija „YZY“. Jis visada buvo vakarėlių žmogus, viename iš kurių mes ir susipažinome. Tačiau vakarėliai – ne pagrindinis mūsų bendras interesas. Jis yra vienas artimiausių žmonių, kuris manimi tiki ir pasitiki. Jis kartais atvažiuoja ir mato, kur aš dirbu. Kartais abu kur nors pabėgame.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)