Renginio metu į Piramidės areną Memfyje susirinko daugiau kaip 12 tūkst. Elvio gerbėjų. Koncerte dalyvavo trisdešimt su E.Presley kadaise gastrolėse pasirodžiusių dainininkų ir muzikantų, kurie, rodant filmuotus Elvio koncertų įrašus, jam pritarė dainuodami karaokė stiliumi.

Tarp dalyvavusiųjų buvo ir popmuzikos dievaitės Whitney Houston motina Cissy Houston, viena aštuntajame dešimtmetyje Elvio koncertuose pritariamąsias partijas dainavusios grupės "The Sweet Inspirations" įkūrėjų ir narių.

Bilietai į koncertą buvo parduoti prieš mėnesį, o gerbėjus pamalonino buvusios E.Presley žmonos Priscillos ir jo dukros Lisos Marie pasirodymas - dukra nuo velionio tėvo kiek nugvelbė bulvarinių laikraščių dėmesio šį mėnesį susituokusi su Holivudo žvaigžde Nicholasu Cage'u.

"Tai taip pribloškia. Atrodo, kad jis mirė tik vakar, - į anšlagą susirinkusiai miniai sakė Priscilla. - Ačiū jums už tai, kad padedate Elviui dar kartą tapti istorija".

Elvis su žmona išsiskyrė 1973-aisiais. Iki jo mirties buvo likę ketveri metai.

Trijų valandų koncertas iškilmingai vainikavo savaitę Memfyje vykusius 25-ųjų dainininko mirties metinių renginius, į kuriuos susirinko arti 100 tūkst. Elvio gerbėjų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją