Kanadoje gimęs 32 metų aktorius Spartos lenktynių žiedo posūkyje nesuvaldė automobilio ir lėkdamas daugiau kaip 250 kilometrų per valandą greičiu rėžėsi į apsauginę sieną. Gabenamas į Kentukio universitetinę ligoninę Leksingtone J.Priestley nebuvo praradęs sąmonės, skelbia JAV žiniasklaida.

Anot automobilių lenktynių lygos "Indy Racing League" medicinos direktoriaus Henry Bocko, J.Priestley sužalotas stuburas ir galva bei sulaužytos abi kojos. Ligoninėje, kur jo būklė buvo įvertinta kaip rimta ir stabili, atliekami reikiami tyrimai.

Žurnalistams pasiteiravus apie galvos traumą, H.Bockas sakė, kad jam, pirminiais duomenimis, konstatuotas smegenų sukrėtimas.

Gydytojai teigia, jog J.Priestley pažeistas vienas stuburo slankstelis, tačiau jis judina galūnes, ir neatrodo, kad būtų pažeistos nugaros smegenys.

Dešimties metų dalyvavimo automobilių lenktynėse patirtį turintis aktorius priklauso "Kelley Racing" komandai ir dalyvavo "Infinity Pro Series" lenktynėse. Skaudi nelaimė įvyko ankstų sekmadienio rytą per bandomąjį važiavimą, kai J.Priestley nesuvaldė automobilio. Jis 1998 metais yra laimėjęs "Grand-Am" lenktynes Ohajo sportinių automobilių trasoje.

"Beverli Hilse" jautriojo Brandono vaidmeniu išgarsėjęs aktorius filmavosi šiame jaunimo seriale iki 1998 metų. Be darbo televizijoje, J.Priestley yra vaidinęs kino filmuose "Stebėtojo žvilgsnis" ("Eye of the Beholder"), "Meilė ir mirtis Longailende" ("Love and Death on Long Island") bei vaidinęs Londono teatruose. Jis taip pat "ABC Sports" kanalui komentavo automobilių lenktynes.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją