Pietūs su R. Gere‘u – vienas iš tūkstančio pasiūlymų, kurie pateikiami labdaringame Roberto Kennedy fondo aukcione. Tai žmogaus teisių gynimo organizacija, įsteigta 1968 metais. Fondas rengia internetinį aukcioną, per kurį bus parduodami susitikimai su kino žvaigždėmis, politikais ir sportininkais, taip pat galimybės dalyvauti televizijos laidose, ar net atlikti nedidelius vaidmenis televizijos serialuose.

Aukcione taipogi siūlomas pasivaikščiojimas po serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ filmavimo aikštelę bei susitikimas su aktoriumi Robinu Williamsu. Taip pat siūlomi bilietai į MTV apdovanojimų ceremoniją, susitikimas su garsiu dizaineriu Oscaru de la Renta, muziejaus lankymas kartu su buvusiu senatoriumi ir astronautu Johnu Glennu, gitara su Paulo Simono autografu ir Tinos Turner suknelė.

Nors aukcionas jau prasidėjo, fondas ir toliau sulaukia neįprastų pasiūlymų. Aukciono organizatoriai tikisi surinkti apie 600 tūkst. dolerių, kurie atiteks „kovotojams už žmogaus teises“. Internetinis aukcionas prasidėjo kovo 20 dieną ir tęsis iki balandžio 6 dienos.

Pernai metais per analogišką aukcioną buvo surinkta 360 tūkst. dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją