“Žmonėms smalsu, kaip atostogauja turtingi lietuviai, kokiais automobiliais važinėja jų atžalos bei kur perka kailinius jų žmonos. Šiuo metu Lietuvoje nėra vieno specializuoto internetinio portalo, kuris apie tai rašytų. Mes stengsimės patenkinti tokios informacijos alkį”, - sakė „Posh.lt“ vadovas T. Blėdis.

Į naktinį klubą atvykusius svečius, gėles ir sveikinimus priiminėjo T. Blėdis kartu su judviejų sūnelį Matą auginančia žmona Violeta. Susirinkus nemenkam būreliui šou verslo atstovų, vakaro vedėjas Ramūnas Rudokas paskelbė iškilmingą pradžią.

Popscenos ir televizijos įžymybėms išdalinus rėmėjų prizus, vakaro svečiai buvo pakviesti gurkšnoti šampano, o romantiškos muzikos ištroškusiai publikai grupė „Saulės kliošas“ pateikė lyrišką desertą – svaiginančias amerikietės Norah Jones balades.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją