Andrius Rimiškis šiuo metu tarnauja. Kariuomenėje valgo kareivišką košę, bėgioja, mokosi šaudyti greitai pakloti lovą. Vaikinas su didžiule nostalgija ilgisi laikų, kai koncertavo, plaukiojo laivais po marias ... arba su mylimąja ilsėjosi Egipte. Andrius pasakoja net tik apie savo naują karišką patirtį, bet ir atkleidžia asmeninį gyvenimą: laidoje matysite kadrus iš Andriaus ir jo mylimosios pasivaikščiojimų ... Afrikoje.



Prieš penkerius metus Eglė Aukštakalnytė – Hansen išvyko į Afriką. Paliko teatrą, draugus ir tėvus. Buvusi aktorė ėmė filmuoti, rašyti ir fotografuoti. Ir taip susižavėjo laukine gamta, kad savo gyvenimo jau neįsivaizduoja be liūtų, gyvačių ir afrikietiškų genčių. Vienos išvykos metu draugę iš Amerikos užpuolė liūtas … ji liko gyva. Beje, Eglė neseniai nusipirko pusantro šimto tūkstančių hektarų ploto teritoriją, taip vadinamą fermą, egzotiškų gyvūnų auginimui.



Jei keliauti, tai tik prabangiai. Štai taip būtų galima apibūdinti vienos gražiausių Lietuvos moterų Giedrės Rusytės keliones. Koks šios moters gyvenimas, kai aplinkui nesisukioja krūvos fotografų ir operatorių? Štai į šitą klausimą atsakysime ir net parodysime. Mat gražuolė mums nepagailėjo savo kelionių vaizdo įrašų.



Garsusis “žvaigždžių kalvis”, prodiuseris Gintaras Bendžius ilgus metus slėpėsi nuo žurnalistų kamerų ir viešumo. Ir tik po ilgo įkalbinėjimo ryžosi papasakoti apie savo slaptą pomėgį – žvejybą. Ir ne bet kur – o Nilo užtvankoje. Gintaro Bendžiaus akistata su atogrąžų pavojais - laidoje TOP 10.



Jovita Valeikaitė - tokia aistringa keliautoja, kad jokie pavojai „Lietuvos ryto televizijos“ vedėjos neatbaido nuo skrydžių į pačius pavojingiausius taškus. Ten, kur vyksta susišaudymai, ten, kur už filmavimą į duobes sumeta, ten, kur vietiniai gyventojai su didžiuliais peiliais vaikšto. Nepaisant to, mergina tokiose šalyse net draugų sugeba susirasti.



Apie Neli ir grupės “69 danguje” laisvalaikį sklinda legendos. Mergina nevengia aštrių pojučių ir nuotykių. Demonstruodama savo “privalumus” gražuolė sulaukia nedviprasmiškos reakcijos: vaikinai neretai peržengia visas padorumo ribas, nežiūrint į tai, jog aplink - filmavimo kameros.



“Stano – dingęs be žinios”. Tokios antraštės mirgėjo spaudoje, kai grupės “Delfinai” lyderis Stano (Stanislovas Stavickis) su draugų kompanija išvyko į legendomis apipintą Afrikos vietovę ir dingo ten kaip į vandenį. Pasirodo, nerimauta be reikalo. Stano pateko į juodosios magijos turgų – kitaip tariant šamanų pinkles. Nerealūs dainininko nuotykiai ir unikalūs kadrai kalba patys už save.



Skandalingosios grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys savo archyvus slepia gana kruopščiai. Ir kaip neslėps, jei ten užfiksuota viskas, kas vyksta koncertų metu ir užkulisiuose – nusirenginėjančios merginos, nesibaigiantys lėbavimai ir... Žodžiu, žiūrėkite laidą „Top 10” ir pamatysite visas šou verslo atstovų nuodėmes, užlfiksuotas Valdo Burnio filmavimo kamera.



Vitalijus Cololo. Į mūsų rankas papuolė vaizdajuostė iš šio televizijos artisto ir laidų vedėjo studentavimo laikų. Joje užfiksuotos taip vadinamų „fuksų“ krikštynos. Patikėkite, vaizdai šokiruojantys – bendrabučio koridoriais tekantys vandens upeliai, kilogramai miltų, dažai, šliaužiojantys naujokai ir... iš juoko alpstantys krikštytojai. O jų priešakyje – pats Vitalijus Cololo. Sako, po tokių krikštynų visi “fuksai“ buvo pasiryžę Cololo tiesiog... nužudyti.



„Žasai“, Marijonas, Marčius, Kunigėlis ir kiti „prelegentai“ nepraleidžia galimybės „gyvai“ pamatyti garsiausias futbolo varžybas. Pernai ši vyriška kompanija pabėgo nuo savo antrų pusių ir visą mėnesį pinigėlius futbolui ir alui leido. Ir užsieniečius stebino. Tai visai Vokietijai skelbė, kad Lietuva – buvusi futbolo pasaulio čempionė, tai už priešininkų komandas aistringai „sirgo“, nors varžovų tribūnose sėdėjo. Per visą kelionę arkliais vieni kitus vadinę šoumenai namo grįžo su vienintele mintimi – greičiau į kitą futbolo čempionatą.



$qid=66;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę už didžiausias įžymybių nuodėmes balsavo 15 240 DELFI skaitytojų. Daugiausia Jūsų balsų sulaukė Robertas Javtokas (2575), antroje vietoje liko Žilvinas Žvagulis (2362), trečioje - Brigita Budginaitė (1698).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galėjo balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją