Su pirmąja žmona Ingrida Reinikova, kuri jam pagimdė dukrą Kristę, krepšinio žvaigždė išsiskyrė 1994-aisias JAV po aštuonerių vedybinio gyvenimo metų. Bendro jų gyvenimo kelią perėjo tamsiaplaukė amerikietė Kristin Schulter, buvusio "Golden State Warriors" trenerio Mike'o Schulterio dukra. Ją Š. Marčiulionis buvo nekart atsivežęs į Lietuvą, ji lydėjo krepšinio žvaigždę į Lietuvos rinktinei sidabrinį Europos čempionatą Atėnuose.

Pora neslėpė, kad planuoja ir bendrą ateitį. Tačiau paskui išsiskyrė. Š.Marčiulionis apie tai sakė: "Aš esu ieškojimų kelyje".

Kai krepšininkas 1997 metais baigė NBA karjerą ir grįžo gyventi į Vilnių, aplink jį besisukinėjančių dailių merginų atsirado greitai. O Š. Marčiulioniui labiausiai į akį krito jaunutė 1996 metų grožio konkurso "Queen of World" finalininkė, šokių muzikos grupės "Desperado" vokalistė Sandra Chlevickaitė. Ji buvo ta moteris, kuri pirmoji apsigyveno su krepšinio garsenybe jo naujame prabangiame name Žvėryne.

Bet po poros metų ir jų keliai išsiskyrė. Tiesa, 22 metų gražuolė grįžo pas tėvus ne viena, o su meilės vaisiumi po širdimi ir šių metų kovą pagimdė savo ir Š.Marčiulionio sūnų. Krepšinio žvaigždė davė naujagimiui savo pavardę ir pažadėjo juo rūpintis bei remti finansiškai.

Tada į jo gyvenimą jau buvo įsisukusi kita moteris -- Barbora Jurgita Dingelienė. Tiesa, šviesiaplaukė gynėsi, esą ją ir Š.Marčiulionį sieja tik bendras darbas krepšinio žvaigždės statomame sporto ir pramogų centre "Forum Palace". Tačiau būtent šią moterį, kuri su savo vyru išsiskyrė pernai rudenį, Š.Marčiulioniui artimi žmonės matydavo ir jo namuose. ō šių metų LKL pabaigtuvių pokylį Kaune jis vyko vienas, nors užsukusius į jo namus svečius tądien pasitiko ir Barbora.

Seniau dirbusi Beno Gudelio, po to Agnės Zuokienės vadovaujamose bendrovėse, aukštesnįjį išsilavinimą turinti vilnietė Š.Marčiulionio padėjėja pradėjo dirbti praėjusią vasarą, prieš tai keletą nedarbo mėnesių bemaž kasdien lavinusi savo kūną "OlympicGym" sveikatingumo centre. Naująją krepšinio žvaigždės išrinktąją jos pažįstami apibūdina kaip nepaprastai pasitikinčią savimi ir atkakliai siekiančią užsibrėžto tikslo moterį.

Plačiau skaitykite "Ekstroje":