Pete'as Doherty

Būtų sau toliau kūręs nuostabias dainas su grupe „The Libertines“, tačiau vieną dieną susipyko su kolegomis, ir nuo to laiko gerai sugeba tik rasti sveiką vietą venoje ir susileist heroino. Jo antroji grupė "Babyshambles" yra tokia nesėkmė kaip Parachomiko dėjimas.

Paulas McCartney

Garsusis ir gyvasis "bitlas" grupės geriausiais metais neatstumdavo Bobo Dylano rankos, kai ji jam siūlydavo kanapių suktinę, rydavo LSD ir neaiškias tabletes, o 1980-aisiais buvo suimtas Tokijuje su dideliu maišu "žolės". Prieš tris metus prisipažino vartojęs kokainą. Nuo tokių dalykų ir susisuka smegenys vesti tokią "lervą" kaip Heather Mills.

Snoop Dogg

Garsiosios Los Andželo gaujos „Crips“ narys pirmiausia pasižymėjo kaip kokaino kurjeris nei kaip reperis. Vėliau ne kartą savo eilėse aprepavo savo mylimąją marichuaną ir prieš dvi savaites Stokholme buvo suimtas už jos turėjimą. Trečią kartą per metus. Taip jam ir reikia, nes pastaruoju metu tapo rankutėm mostaguojančia lėle.

Reginaldas Dwightas

Sėdęs prie klavišų jis kartais tikrai sugeba sukurti kažką gero, kartais nepakartojamo, tačiau pats yra visiškas plevėsa: niekaip negali apsispręsti, heteroseksualus jis ar gėjus, pasako, kad gėjus, tada apsiveda su moterimi ir per savo vestuves suuosto šešis gramus kokaino, o nuėjęs į parduotuvę be šešiaženklių sumų neišeina. Jokios savikontrolės. Na koks jis seras Eltonas Johnas, Reginaldas Dwightas jis.

Broliai Gallagheriai

Didžiajai Britanijai "Oasis" broliai tokie pat svarbūs kaip Winstonas Churchillis, nes buvo vieni britpopo pradininkų, kuris paskutiniame XXa. dešimtmetyje šlavė visą pasaulį. Šlovė jų nesugadino kuklumu ir kaip paprastai pasibarstę rytinius dribsnius narkotikais, jie užvemia esą dievai arba pasiunčia visai nepažįstamą muzikos naujoką.

$qid=63;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Balsavimo rezultatus sužinok kovo 22 d., penktadienį, pažiūrėjęs MTV laidą “Supermercado”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją