Arnas Klivečka savo žmoną sutiko prieš pusketvirtų metų Šventojoje. Jau po mėnesio žymus laidų vedėjas pasipiršo išrinktajai. Ramunė nepaisė nei didelio metų skirtumo, nei spalvingos Arno praeities. Net tai, kad jis turi dukrą iš pirmos santuokos. Nestabdė jos ir priešiška tėvų reakcija. “Jaučiuosi, kaip šešiolikos su puse, todėl mūsų meilės niekas nesugriaus”, - baimingai kalba Arnas Klivečka. Mat jo gyvenimo meilę ėmė atakuoti vienas įkyrus, tačiau žiūrovams gerai žinomas gerbėjas.



Gintarė Karaliūnaitė – sunkiausiai paparacų pagaunama ir „sumedžiojama” žvaigždė. Po to, kai garsi dainininkė pateko į avariją, pasklido gandai, jog Gintarė ir jos draugas Deivydas skiriasi. Tačiau kaip visi apstulbo po to, kai porelė neseniai slapčia sumainė žiedus Kauno rotušėje. Karaliūnaitės meilės romano peripetijos – pirmadienio TOP 10.



Goda Sabutytė. Dėl šios mergužėlės kūno ir sielos lūžo ne vieno vyriškio ietys ir dužo širdys. Kauno gražuole tituluojama mergina būdavo vos ne “perkama”, kuomet solidūs vyriškiai vien už telefono numerį siūlė solidžias sumas. Tačiau Goda visų šių pasiūlymų “nematė”. Ji buvo ištikima savo draugui šokėjui Ryčiui. Tačiau visai neseniai ši graži pora baigė savo nesantuokinį penkerius metus trukusį meilės romaną. Goda turi kitą. Jauną ir iš labai garsios šeimos …



Oi, kiek gandų gandelių sklando apie dainininkų Livetos ir Petro Kazlauskų porą. Visai neseniai spauda pripiršo Livetai jauną meilužį, bušido kovotoją Kęstutį Smirnovą. Tačiau, sportininkas šios meilės istorijos kratėsi kaip velnias kryžiaus. Iki tol gražiai šeimomis bendravę Kazlauskai ir Smirnovas po šių naujienų iškasė karo kirvį ir labai supyko. Po tokių Livetos “nuotykių” skolingas neliko ir Petras …



Būrėja Vaiva Budraitytė mato pačių garsiausių žmonių likimus. Nuo jos akies nepasislepia nė vienas politikas ar šou verslo atstovas. Tačiau ar ji pati kada nors nujautė, kad jos širdį užkariaus šalia jos įsikūręs jogos meistras. Ketverius metus jie vienas kitą nulydėdavo meiliais žvilgsniais, kol vieną dieną jų keliai susikirto. Kuris žengė pirmą žingsnį, ir kaip jiems sekasi kurstyti šeimos židinį?



Kai mes savo laidoje prabilome apie tai, kad grupės “B`avarija” narys Vilius Tarasovas neabejingas seksualiajai Violetai Riaubiškytei, tuo niekas netikėjo. Mat tuo metu Vilius Klaipėdoje gyveno su kauniete Živile. Tačiau netrukus saldžiabalsio vaikinuko ir mylimosios keliai išsiskyrė. Spauda apkaltino laidą “TOP10”, neva tai mes privertėme Vilių pulti į Violetos glėbį. Na, o prieš Kalėdas “susikukavusi” pora šiandien kaip niekad atrodo laiminga. Visai Lietuvai tiesiog rėkia apie savo jausmus ir begalinį norą amžinai būti kartu. Tačiau sklinda gandai, kad apie bendrą ateitį ir vaikus svajoja tik Violeta...



Violeta Mičiulienė. Populiari televizijos laidų, koncertų artistė. Moteris, kurios mergautinė pavardė Trečiokaitė, sako, jog jos likimas susijęs su skaičiumi trys: gyvena trise su dviem sūnumis, avarijoje susikūlė kartu su trim automobiliais, dirba su trimis vyrais. Audringą gyvenimą gyvenanti artistė turėjo ir audringų meilės istorijų. Iš koto verčianti humoristė gerbėjų turi tiek, kad galėtų pavydėti net ir tituluotos šalies gražuolės. Tačiau paskutinė istorija nustebino ir žurnalistus: viena moteriškė atkakliai tvirtino, jog naujausias meilės romanas yra tarp Violetos ir … Kučinsko.



Pirmajame realybės šou “Dangus” susipažinę Viktorija ir Natas savo meilės peripetijomis suintrigavo net muzika nesidominčius žiūrovus. Visi spėliojo, kiek ilgai ši “saldžioji” porelė meiliai glaustysis vienas prie kito. Daug kam atrodė, kad ši meilė - “akių dūmimas”, ir, kad pasibaigus projektui, jie išsiskirstys į skirtingas puses.



Beata iš grupės “Funky” ilgai slėpė pašlijusius santykius su savo vyru. Ir tik po ketverių vedybinio gyvenimo metų, dainininkė apie tai prabilo viešai. Šiuo metu ji atvirai deklaruoja meilę brazilų futbolininkui Gleytonui Barbosai ir mielai dalijasi savo miegamojo paslaptimis su “TOP 10”. O likti ilgiau su vyru, kaip sako dainininkė, nebebuvo prasmės, mat su pundais gėlių iš koncertų grįždavusi ji savo sutuoktinį rasdavo … apsikabinusį kompiuterį.



Grupės “Mango” narė Viktorija ir dainininkas “Amberlife” savo draugystę slėpė net ketverius metus. Iš pradžių net patys artimiausi žmonės nežinojo, kad jie draugauja. Pirmą kartą susitikę Viktorija ir “Amberlife” net neįsivaizdavo, kad kada nors jie bus pora. Aikštinga popmuzikos princesė ir roko muzikantas iš pradžių net susiriejo! Tačiau greitai tas pyktis virto begaline aistra. Tik nepagalvokit, kad pora stačia galva nėrė į aistrų sūkurį. Priešingai. Viktorija ir “Amberlife’as” daugiau nei mėnesį vaikščiojo susikibę už rankučių, kol išdrįso pasibučiuoti. O ir meilę prisipažino ne akis į akį, o SMS žinutėmis... Tačiau piršlyboms “Amberlife’as” pasitelkė visą savo fantaziją...



Balsavimas baigėsi!



Praėjusią savaitę už „kiečiausias“ moteris balsavo rekordinis kiekis internautų - 28 487. Daugiausia Jūsų balsų sulaukė Galina Dauguvietytė (9412), antroje vietoje liko Asta Baukutė (4679), trečioje - Asta Stašaitytė-Masalskienė (3905).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galėjo balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją