Nors apie vestuves nė puse žodžio neužsiminė net artimiausi poros draugai, L.T. pirmiesiems pavyko apie jas sužinoti. Dar viešėdami Kolumbijoje jaunavedžiai išsiuntė kvietimus draugams į vestuvių vakarėlį.

Jis šeštadienį vyko Vilniaus televizijos bokšte įsikūrusioje kavinėje „Paukščių takas”.

Jaunavedys – be sveikatos

Sekmadienį L.T. pavyko prisiskambinti J.Didžiuliui, tačiau šis po puotos skundėsi prasta savijauta ir prašė perskambinti vėliau. Tačiau antrąsyk dainininkui prisiskambinti nebepavyko. Ragelio nekėlė ir jo jaunoji žmona E.Jennings.

L.T. žiniomis, svečiai į vakarėlį pradėjo rinktis apie 10 valandą vakaro. Vienas iš pirmųjų į Televizijos bokštą atkulniavo Maksas Melmanas su naująja drauge.

Jaunavedžius savo prabangiuoju automobiliu „Bentley” atvežė verslininkas Kęstutis Verslovas su drauge dizainere Ramune Piekautaite. Paskutiniai svečiai į vakarėlį atvažiavo apie pusė pirmos nakties.

Daugybė įžymybių

Apie 100 svečių būryje taip pat buvo Agnė Šemberienė, reperis Svaras su žmona, Algis-Greitai su drauge, dizainerė Sandra Straukaitė, „LT United” smuikininkas Eimantas Belickas su žmona Ieva, aktorius Dalius Skamarakas, „Gravel” lyderis Tomas Sinickis ir daugybė kitų įžymybių.

Viena nenorėjusi būti įvardyta vakarėlio viešnių L.T. pasakojo, jog vestuvės buvo išties smagios, tačiau neapsieita ir be kuriozų: naktį Televizijos bokšto liftas keldavo tik kas valandą, tad norintiems užeiti ar išeiti iš vakarėlio tekdavo gerokai pasinervinti laukiant.

Jaunavedžiai nedainavo

Svečius linksmino diskžokėjų kolektyvas „Nesakyk mamai”, nes balsingieji jaunavedžiai dainuoti per vakarėlį nepanoro. Susirinkusiesiems į vakarėlį Jurgis ir Erica ekrane parodė savo vestuvių Kolumbijoje nuotraukas.

Pasak vestuvių viešnios, jaunavedžiai gavo daug dovanų – indų, paveikslų. Originalią dovaną įteikė „Skamp” narys Viktoras Diawara – stilizuotą senovinį telefoną.

Fotomenininkė Vaiva Abromaitytė padovanojo 3 litrus medaus. Vestuvių puota baigėsi apie 4 valandą ryto.