S.Johansson ypač sukrėtė susitikimas su viena iš mokinių. „Susitikau mergytę Gudiyą. Tai nuostabi protinga maža mergaitė, pilna ambicijų. Ji lanko penktą klasę ir paklausta, kuo nori būti, atsakė, kad valstybės pareigūne, - pasakojo susijaudinusi S.Johansson. – Ji keliasi trečią valandą ryto ir mokosi, paskui ruošiasi namuose, o vėliau pusvalandį kulniuoja iki mokyklos“.

S.Johansson taip pat lankėsi Šri Lankoje. Ten labdaros organizacijos padeda atstatyti gyvenvietes, nusiaubtas 2004-aisiais praūžusio cunamio.

„Oxfam“ vadovas Jeremy Hobbsas kėlė S.Johansson į padanges: „Remdama „Oxfam“ S.Johansson prisideda prie daugybės žmonių, kovojančių su skurdu. Jos parama labai reikšminga, ji padeda žmonėms suprasti, kad net mažiausia auka daug reiškia vargingai bendruomenei“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją