Ne gana to, prieš pat išvyką naujienų tarnybos pranešė, jog iš miestelio Burkina Faso kalėjimo pabėgo net 200 kalinių, rašo „Intervid“. Nors kelionės maršrutas driekiasi vos per keliasdešimt kilometrų nuo šios vietos, Stano tai neatbaidė.

Dėl pastarųjų priežasčių, prieš išvykstant, nuotykių ieškotojas prižadėjo per savaitę bent kelis kartus parašyti laišką ar paskambinti, bet jau beveik dvi savaitės kaip nieko ir negirdėti. Susirūpinę Stano giminaičiai visų pirma kreipėsi į grupės „Delfinai” prodiuserį Vilių Survilą, bet gavo lygiai tokį patį nieko gero nežadantį atsakymą: „Stano jau antrą savaitę man nieko nerašo. Žinau tik tiek, kad per tą laiką turėjo pasiekti net du didmiesčius, kuriuose tikrai buvo susisiekimo su Lietuva galimybės. Kol kas nepanikuoju, bet jaučiu didelį nerimą”,- neguodžiančiu tonu šnekėjo Vilius.

Vilius Survila apie paieškos skelbimą su atlikėjo giminaičiais dar nesvarstė, bet neatmeta galimybės, kad teks. Nelaimę žadanti tyla gali būti akimirksniu išsklaidyta atsiradus pirmai galimybei paskambinti ar parašyti laišką, tad kol kas tenka kantriai laukti gerų žinių iš Afrikos džiunglių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją