Taip, ant Vikos piršto spindintis žiedas nėra tik šiaip papuošalas. Ir taip, Amberlife'as piniginėje nešiojasi savo ir Vikos fotografiją. Visko, ką jie papasakojo, į šį straipsnį nepavyks sutalpinti. Bet pamėginti verta.

Atsibodo sklandantys gandai

"Nusivilk šiuos marškinius. Atrodai kaip kaimo Jurgis", - žurnalo „Pana“ fotostudijoje Amberlife'ą per dantį traukia Vika. "Jurgis" tik atlaidžiai šypsosi.

Keistesnę porą įsivaizduoti sunkoka. 24 metų Edgaras Lubys (toks, jei dar nežinojote, tikras Amberlife'o vardas) ramus, nuolat susimąstęs ir kalba "norėčiau prisiminti bent vieną žmogų, kurio nemėgstu, bet negaliu" tonu.

26-erių Vika - visiška priešingybė. Bičiuliai ją vadina mergina žiežirba, kuri sustabdžiusį ją policininką galėtų taip apiberti žodžiais, kad šis ne tik atsisveikintų, bet ir pats sumokėtų baudą.

Energijos kamuolys, be kurio "Mango" interviu būtų daug nuobodesni

"Ar čia tikrai nėra reklaminis triukas?" - Edgaro ir Vikos draugai klausinėjo tada, kai pora susikibusi rankutėmis po Klaipėdą vaikštinėjo jau metus. Ir dabar dar kai kas klausia. Tik vis rečiau.

Smagiausia buvo brolių Bendžių (žinomų prodiuserių, kurie rūpinasi Amberlife'o ir "Mango" karjera) reakcija. "Jie išgirdo gandų apie mūsų draugystę, bet nedrįso klausti. Paskui per pokalbį išsiaiškino: paskambino ir klausė kažko apie mano ankstesnį vaikiną. Atsakiau, kad su juo nebedraugauju.

Tada jie apstulbo: "Tai tu su Amberiu? Geras! Negali būti", - kvatoja Vika ir priduria: - Aš labai džiaugiuosi, kad šiandien duodame šį interviu. Jau pavargau nuo visokių gandų - kad Amberis draugauja su Ladybird, kad aš flirtuoju su savo čiuožimo partneriu TV šou "Ledo žvaigždės". Iki gyvo kaulo įgriso. Kai tėvai paklausė, ar su Edgaru nebedraugauju, trūko kantrybė. Laikas pasakyti, kaip yra."

"Pakabino" žinutėmis

Pasirodo, draugystė kartais gali prasidėti ir nuo riksmų. Kai prieš trejus su puse metų Edgaras ir Vika pirmą sykį susitiko, pašnekesys baigėsi būtent taip.

"Ji sėdėjo prie kompiuterio studijoje, kai aš užėjau. Net neatsimenu dėl ko, bet smarkiai apsižodžiavom. Tas jos energingumas man iškart pasirodė įdomus", - prisipažįsta Edgaras.

"Susipykom kaip reikiant, nors nepamenu dėl ko. Paskui jis atsiprašė", - antrina Vika.

Telefono numeriais būsimoji pora vis dėlto apsikeitė. Pradėjo skraidyti SMS žinutės. Netrukus abu pastebėjo, kad jų turinys toks "hm, ne visai kolegiškas".

"Mane jis nustebino. Amberis - žmogus, kokių mažai esu sutikusi. Pirmiausia jis man pasirodė labai keistas. Kaip ateivis iš kosmoso. Jo mintys, elgesys visiškai nenuspėjami. Aš greitai užsiplieskiu, o jis viską ramiai analizuoja. Neslėpsiu, tai traukė iki negalėjimo.

Bet aplinkiniams mus suprasti buvo sunku. Jis juk jaunesnis, o kai susipažinome, Amberiui tebuvo vos dvidešimt. "Mango" narės irgi stebėjosi: "Klausyk, turbūt juokauji - jūs tokie skirtingi..." Bet paskui suprato klydusios", - šypteli Vika.

Amberlife'as, paklaustas, kuo jį patraukė "mangė", mykia ir krenkščia: "Sunku paaiškinti. Jos vidinis pasaulis labai gražus. Man išvaizda nėra svarbiausias dalykas. Kas būtų, jei ji priaugtų 20 kilogramų? O koks skirtumas? Man tai neturi įtakos. Mums gera kartu, visada turime apie ką kalbėtis."

Pradžia - tik apsikabinimai, o piršlybos – Prancūzijos kalnuose

Dainininkų draugystės pradžia buvo tokia, kokią vaikams kaip pavyzdį anksčiau pateikdavo senamadžiai tėvai.

"Žinai, man atrodo, kad aš... na... pradedu tave įsimylėti", - kad išdrįstų tai pasakyti, Edgarui prireikė nemažai laiko.

"Pradžia buvo labai įdomi. Jau porą mėnesių vaikščiojome į pasimatymus ir dar nesibučiavome. Tiesiog stovėdavom apsikabinę", - kikena Vika.

Viktorijos ir Edgaro meilės istorijos tęsinį skaitykite žurnale „Pana“.