Filmo "Graži moteris" (Pretty Woman) žvaigždė kartu su širdies draugu apgavo pasaulio žiniasklaidą ir prieš liepos 4 dieną įvykusias vestuves niekieno nepastebėti apsilankė Londone bei Paryžiuje.

J.Roberts ir D.Modero gudrybė pasiteisino, todėl žiniasklaida net nenutuokė, jog porai tai priešvestuvinis medaus mėnuo. Išsisukusi nuo įkyrių žurnalistų įsimylėjėlių pora galėjo niekieno nevaržoma romantiškai leisti laiką.

Julios teigimu, įspūdingiausia jų aplankyta vieta buvo Santorinio sala Graikijoje, piečiausia Kikladų salyno Egėjo jūroje sala. Ji yra už 63 kilometrų į šiaurę nuo Kretos. Trylikoje salos kaimų gyvena 10 700 žmonių.

Iš "pabėgusios nuotakos" mylinčia žmona tapusi Julia Roberts pirmadienį taip pat sakė gimusi "tam, kad mylėtų" savo naująjį sutuoktinį Danny Moderį, kurį pavadino "vyrų vyru, nesavanaudišku ir visapusišku".

Pirmą kartą kalbėdama apie liepos 4-ąją slapta įvykusias savo vestuves aktorė ABC televizijos žurnalistei Diane Sawyer sakė, kad su D.Moderiu ketina susilaukti vaikų, kai bus "tinkamas laikas".

Anksčiau R.Roberts buvo nutraukusi trejas sužadėtuves, o pirmoji jos santuoka, su kantri dainininku Lyle'u Lovettu, truko mažiau nei dvejus metus. Jos asmeninis gyvenimas buvo toks chaotiškas, kad "pabėgusia nuotaka" ji buvo praminta dar prieš to paties pavadinimo filmą, kuris pasirodė 1999-aisiais.

J.Roberts ir operatorius D.Moderis, kuris su buvusia žmona išsiskyrė prieš metus, susituokė aktorės ūkyje Taose Naujojoje Meksikoje. Slepiantis nuo žurnalistų jungtuvių ceremonija buvo surengta vidurnaktį.

Pora susipažino "Meksikiečio" (The Mexican) filmavimo aikštelėje. "Jis neįveikiamas. Jis vyrų vyras, nesavanaudiškas ir visapusiškas, - sakė J.Roberts, o juos skruostai iš pasididžiavimo užsidegė raudoniu. - Jis neatsisako savo sprendimų . Jis niekada nekaltina kitų. Nemačiau kito taip besielgiančio žmogaus".

Daugiausiai uždirbanti Holivudo aktorė pridūrė, kad ji ir D.Moderis skirti vienas kitam. J.Roberts ir D.Moderio romanas prasidėjo pernai pavasarį, netrukus po to, kai Holivudo žvaigždė po ketverius metus trukusios draugystės išsiskyrė su aktoriumi Benjaminu Brattu, kuris anksčiau šiais metais vedė aktorę Talisą Soto ir netrukus turės su ja vaiką.

J.Roberts ir B.Brattas niekada viešai nekalbėjo apie savo išsiskyrimo priežastis, bet Julia pirmadienį sakė, kad B.Brattas pasirinko pats. "Juo geriau, nes jis buvo nelaimingas. Jis išėjo, nenuleido rankų ir rado savo laimę", - sakė ji.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją