„Toks vėrinys Valentino dienos proga tinka ir draugams“, - aiškino dainininkas Milano, prie kurio tuo metu glaudėsi patrauklioji grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė - Neli. Pasiteiravus, kodėl būtent Neli šiuo metu yra kartu su atlikėju, Milano valiūkiškai atsakė, kad mergina labai nori vėrinio, tačiau nėra jo išrinktoji.

„Jis mane pakvietė, aš sutikau ir dabar gausiu „našaram“ vėrinį, - džiaugėsi dainininkė. – Mes tik geri draugai, mus sieja Klaipėda, nes abu esame klaipėdiečiai“.

Maksas Melmanas iš grupės „Biplan“ kruopščiai verdamas žalius akmenėlius nei kiek nesiskundė – moterų itin mėgstamas užsiėmimas patiko smagiai nusiteikusiam atlikėjui. „Šis užsiėmimas šiek tiek primena darbų pamokėlę, bet man smagu“, - šypsojosi Maksas. Prieš pusmetį su ilgamete drauge Sandra išsiskyręs dainininkas karolius žadėjo dovanoti savo širdies damai. Jei parūpo, kas ji tokia, dairykitės Makso kurto vėrinio ant jo mylimosios kaklo.

Gyvenimo būdo vadybininkas Dovydas Tagonidzė tvirtino karolius veriantis tik dėl to, kad jį žavi šis menas. „Kai pamatysi tinkamą atstovą, tada ir padovanosi“, - išsisukinėjo stilingo gyvenimo būdo propaguotojas. Tačiau vėliau prasitarė, kad juodų ir skaidrių akmenukų vėrinį Dovydas padovanos sesei Dominykai.

Projekte „Ledo žvaigždžės“ šokantis Aras Vėberis save vadina klasikiniu konservatyviu vyru todėl ir jo mylimajai skirtas vėrinys yra perlų ir „Svarowski“ kristalų derinys. „Perlai tinka visoms moterims, o kristalų spalvą parinkau pagal savo išrinktosios akis, - apie vėrinį pasakojo Aras. - Jis atrodys paprastai ir konservatyviai, bet tas paprastumas mane ir žavi“.

„Esame spontaniški žmonės, pirmiausia atsistojome prie juodų akmenukų lentynėlės, šalia buvo raudonųjų lentynėlė, todėl šias spalvas ir pasirinkome. Toks didelis pasirinkimas, kad gali rinktis kokias dvi valandas“, - parduotuvės „Silver City“ asortimentą gyrė Vilniaus miesto savivaldybės darbuotojas Linas Karalius.

Kartu su drauge Gintare verdamas karolius Linas džiaugėsi, kad turi galimybę mylimajai kažką sukurti ir kartu dirbant ieškoti kompromisų. Linas užsiminė, kad be poros suverto vėrinio Gintarės laukia dar viena įsimylėjėlių dienai skirta dovana.

Valiūkiškasis fotografas Pripsas kaip visada pabandė išsiskirti iš minios – tuomet, kai daugelis vėrė prabanga žvilgančius vakarui skirtus vėrinius jis sakėsi suvėręs „pliažinius“ karolius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją