O tą ji sugeba - neseniai "Panelės" dovanotu kompiuteriu parašė ir išleido knygelę apie karoliukų vėrimo meną, rašoma pranešime spaudai.

Naujieną apie vestuves pora pranešė per "Panelės" paramos koncertą, kuriame dalyvavo straipsnių herojai, verslininkai ir didelis būrys žvaigždžių, sutikusių koncertuoti nemokamai.

"Paramos" projekto idėja gimė prieš devynerius metus. Pajutome, kad nenorime rašyti vien apie manekenes, turtuolius ar laimės kūdikius, kuriems viskas sekasi. Norėjome išmokyti savo skaitytojus pamatyti šalia savęs nelaimingą, nuskriaustą žmogų, ištiesti jam pagalbos ranką, išmokti dalintis. Ir mums sekėsi! Sugebėjome padėti būriui jaunų žmonių, patekusių į didelę bėdą. Prieš porą metų E.Mildažytės laidoje "Bėdų turgus" buvome įvertinti ir gavome "Žaliąjį obuolį" už labdaros idėją, kurią pirmieji paskleidėme žiniasklaidoje, o pernai, plėsdami veiklą, įkūrėme "Panelės" paramos fondą", - sakė „Panelės“ vyr. redaktorė Jurga Baltrukonytė.

"Paramos" koncertą, vykusį "Forum palace", vedė žurnalistė Agnė Urbonaitė ir geriausias Europos šokėjas Arnoldas Lukošius, dalyviams būrė ir ateitį spėjo Angelina Zalatorienė - prie jos staliuko driekėsi milžiniškos eilės. Koncertavo dainininkas ir laidos "Šokių dešimtukas" nugalėtojas Mantas, "Eurovizijos" atrankoje dalyvaujanti dainininkė Rūta Ščiogolovaitė, "Kelio į žvaigždes 2" dalyvis Baggy B su hiphopo šokių grupe "Bounds", dainininkas Igoris Kofas ir galiausiai - Andrius Mamontovas su grupe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją