Nespėjo susivokti

Iš Klaipėdos vakar ryte Vika su šokių partneriu Andriumi Butkumi skubėjo į sostinę, kur turėjo filmuotis ledo šou. „Pavažiavome vos 10 kilometrų ir nusprendėme įsipilti dujų.

Amerikietišką automobilį „Dodge Minivan“ vairavo mūsų vadybininkų asistentas Rimvydas. Tuo metu skaičiau žurnalą ir pakėlusi akis pamačiau, kad rėžiamės į apsaugos tvoreles. Gerai, kad dar spėjau į kažką įsikibti“, – vakar L.T. pasakojo Vika. Dainininkė sakė, kad baisiausia buvo, kai ji jau matė, jog avarijos išvengti nepavyks, tačiau padaryti nieko nebegalėjo.

Laimė, Vika rimtai nesusižeidė. „Susitrenkiau koją, o Andriui nepasisekė labiau – jam sumušta galva“, – liūdnai kalbėjo atlikėja.

Gelbėjo Rimiškis

Jos partneris sakė, jog viskas įvyko taip greitai, kad buvo sunku susigaudyti. „Nespėjau net išsigąsti. Po avarijos beldėme gal kokius 15 kartų į medį, kad nesklandumų nebūtų ir ant ledo“, – sakė „Žuvėdros“ šokėjas A.Butkus.

Sužinojęs, kad į keblią padėtį pakliuvo kolegė, į pagalbą atskubėjo dainininkas Andrius Rimiškis. Jis sėdo į mažąjį autobusą, kurį vėliau atidavė nelaimėliams, o pats su daužta mašina važiavo Klaipėdos link. Vėliau persėdęs į neseniai įsigytą automobilį išvažiavo koncertuoti į Ignaliną. „Dar nespėjau paklausti, ar jam viskas gerai pasisekė“, – apgailestavo Vika, su kuria kalbėjome prieš jos pasirodymą „Ledo žvaigždėse“. Dainininkė sakė esanti prietaringa, todėl baiminosi, kad nelaimė ją gali ištikti ne tik kelyje, bet ir ant ledo.

Atsitrenkė į medį

Nepasisekė vakar ir grupės „69 danguje“ narei G.Sabutytei. Kaune dainininkė nesėkmingai bandė išvažiuoti iš „Ledo arenos“.

„Bandžiau važiuoti, kai netikėtai automobilis pradėjo slysti ir prieš akis mačiau tik medį. Greitis nebuvo didelis, tačiau padangos turbūt buvo per plikos, kad pavyktų sustoti“, – sakė atlikėja. Laimė, mergina nė kiek nesusižeidė. Goda stebėjosi, kad jos automobilis taip pat nebuvo apgadintas. „Tik aplinkiniai labai dairėsi ir juokėsi. Turbūt mintyse sakė: „Va, moteris prie vairo“, – šypsojosi „69 danguje“ narė.