Britų dienraštis “The Sun” skelbia, kad dauguma svečių piktinosi iki ryto aidėjusiais riksmais ir dejonėmis, sklidusiais iš Enrique Iglesias apartamentų. Yra liudininkų, tvirtinančių, kad Rusijos tenisininkė ir lotynų muzikos atlikėjas į “Four Seasons” viešbutį grįžo iš trankaus vakarėlio, surengto “The Mayfair” klube, Vakarų Londone.

“Jie buvo labai triukšmingi. Aš galėjau atskirti, kada šaukė Anna. Atrodė, kad ji verkė iš malonumo”, - dienraščiui sakė vienas viešbučio gyventojų.

Skundus dėl per didelio triukšmo viešbučio valdytojams pateikė ne tik šalia Enrique Iglesias išnuomotų apartamentų gyvenę svečiai, bet ir tie, kurių kambariai yra kituose aukštuose.

“Pagaliau buvo nuspręsta, kad toliau tokio nesitaikstymo su vieša tvarka negalima kęsti. Triukšmas nutilo tik prieš pat 4 val. ryto, po to, kai kažkas iš administracijos pasibeldė į Enrique kambario duris”, - pasakojo vienas viešbučio gyventojų.

Praėjus keletui valandų Ana Kurnikova ir jos partnerės Chanda Rubin duetas pasitraukė iš “Wimbledon” turnyro, nes pusfinalyje pralaimėjo seserims Venus ir Serena Williams.

Ana ir Enrique pirmą kartą susitiko filmuojant dainininko singlo “Escape” vaizdo klipą.

“Ji tikrai labai miela. Ji iš tų merginų, kurios yra kiek pamišusios, tačiau gerąja prasme”, - tada sakė dainininkas.

Praėjus vos keletui savaičių Enrique Iglesias išsitarė, kad Ana yra viena seksualiausių pasaulio moterų, ir kad jis labai norėtų su ja susitikinėti. Nepaisant to, pora neigė bet kokią meilės romano prielaidą. Iki šiol Ana Kurnikova buvo pripažinusi, kad palaiko artimus santykius su rusų ledo ritulininku Sergejumi Fiodorovu, su kuriuo draugauja šešerius metus. Pora susipažino kai Anai buvo 15 m.