Kai Asta Pilypaitė tekėjo už “Žas” muzikanto Lino Zarecko–Choro, visi kuždėjosi, kad ši santuoka pasmerkta. Neva tokia rami būtybė niekaip neištvers su skandalais išgarsėjusios grupės nariu. Be to, vedybos “iš reikalo” tokius spėliojimus tik dar labiau aštrino. Deja, skeptikai turėjo nusivilti. Po antrosios dukrytės gimimo Asta ilgą laiką buvo dingusi iš ekranų, tačiau dabar, anot moters, jau atėjo metas pilnu krūviu sugrįžti į sceną ir TV ekranus.



Grupės „Funky“ žvaigždė Lietuvoje jau geso, kai Beata buvo pastebėta žinomų Rusijos prodiuserių. Tada viskas vertėsi aukštyn kojomis. Dabar Rusijoje jai ploja ne tik tūkstantinės gerbėjų minios, bet lenkiasi ir dainas dovanoja pats Olegas Gazmanovas! Beatos gyvenime keitėsi viskas, išskyrus meilę scenai. Būdama nėščia Beata Judickienė šoko net šešiasdešimtyje koncertų. O pagal jos meilės istoriją Rusijos prodiuseriai ketina sukurti serialą.



Dainininkė Eva visada buvo drąsi ir atvira. Nė kiek nesivaržydama viešai kalbėdavo apie intymiausius dalykėlius, pasakojo apie graudžias ir skandalingas skyrybas ir galiausiai - apie dabartinius širdies reikalus. Eva pagaliau išsiduoda, kad jos gyvenime ir namuose – nauja meilė. Du sūnus auginanti moteris vėl girdi meilės žodžius ir svajoja apie ateitį. Kol kas vedybų varpai šioje pusėje dar neskamba, tačiau dainininkė neslepia, kad apie trečią atžalą – dukrelę – ji jau svajoja.

LNK laidos “Lalaila” vedėjo asistentė, rūbų dizainerė Genutė Žalienė savo nėštumą vadina košmaru, o motinystę - didžiausiu atpildu už patirtas kančias. „Nėštumo metu atsiradę apvalumai nesuderinami su moteriškumu“, - mano Genutė. Kvailos blondinės įvaizdį televizijoje kurianti gražuolė galų gale nutarė, kad atėjo laikas keistis – padėti tašką darbui televizijoje! Blondinė daugiau nebenori vaidinti blondinės!



Kai Ingrida Martinkėnaitė iš grupės „69 danguje” laukėsi, savo nėštumą įsiamžino erotinėse nuotraukose. Vos tik pagimdė dukrelę, iškart mintyse ėmė dėlioti planus, kaip kuo greičiau grįžti į sceną. Ką tik „iškepta” mamytė ruošiasi suspėti viską: ir karjerą daryti, ir vaikelį auginti. Ir nesvarbu, kad skandalingas grupės įvaizdis bei lengvabūdiškos dainelės rimtam motinos vaidmeniui netinka. “Dešimties vaikų negimdysiu, tačiau šio vaikelio labai norėjau. Ir jis visai nepakenkė nei mano grožiui, nei mano darbui”, - sako Ingrida.



Kai tuokėsi Jurgita ir Kristupas Krivickai, stebėjosi daugelis. Vieniems atrodė, kad vos tris mėnesius trukusi draugystė – tik farsas. Kitiems - kad gražuolė ištekėjo už garsaus prodiuserio iš išskaičiavimo. Tačiau gandų skleidėjams teko nurimti. Jurgitos nedomino darbas televizijoje. Jai kur kas labiau rūpėjo šeima. Tačiau tokią gražią moterį sunku paslėpti net už nuosavo mūro sienų.



Prieš keletą metų “TV pagalbos” narės Justės Milušauskienės šeimyninio gyvenimo dramos buvo patekusios net į policijos suvestines. Tačiau Milušauskų šeimai išsiskyrus, viskas pamažu nurimo. Du šeimos vaikučiai liko gyventi su mama. Pikti liežuviai plakė, kad Justės vyras, žinomas prodiuseris Justinas Milušauskas nekreipė dėmesio į jos prašymą leisti dirbti “TV pagalboje”. O ir pati Justė pripažįsta, kad buvęs vyras niekada nebūtų leidęs jai rodytis televizijos ekrane, jei ne skyrybos...



Kristina Savickytė-Damanskienė, „Dviračio žinių“ vedėja, vaidindama seriale „Viltys ir vilionės“ besilaukiančią heroję, netikėjo, kad pagimdys vos tik pasibaigus filmavimams. Aktorė po šio svarbaus gyvenimo įvykio nebuvo patenkinta savo kūno formomis, tačiau per daug nepergyveno. Rado būdų, kaip naujai ištobulinti savo kūną. Kristina - viena iš nedaugelio žvaigždžių, kuri neslepia savo privalumų. Atvirkščiai - ji juos demonstruoja ir susilaukia daugybės gerbėjų dėmesio. Televizijos žvaigždės sutuoktinis nekreipia į tai dėmesio. Džiaugiasi, kad jo žmoną garbina ir kiti vyrai.

Mildą Bartašiūnaitę pažįsta daugelis. Išgarsėjusi po realybės šou „Holivudas“, mergina netrukus tapo žinomo žurnalo vyrams sekso reikalų eksperte bei konsultante. Tačiau ar žinote, kad “seksekspertė” ne tik pasakoja apie meilės reikalus? Ar žinote, kad Milda jau ištekėjo? Ar žinote, kad ji neseniai tapo mama? Tačiau kas galėtų patikėti, kad motinystė nei kiek nepakeitė Mildos požiūrio į moteriškumą ir seksualumą.



Skaistė - 2002 metų Lietuvos vicemis, 2005-ųjų Mis Tourizm World Lietuva. Ji - ta, kuriai plojo Milano ir Paryžiaus publika. Ji - TV laidos vedėja, „Olialia“ mergaitė, 2005 metų "Vakaro žinių" kalendoriaus balandžio mėnesio veidas, žavios šypsenos ir tobulo kūno savininkė. Skaistės nuotraukomis ne kartą grožėjomės žurnalų ir laikraščio priedų viršeliuose. Daugeliui Skaistės gerbėjų nukars apatinis žandikaulis, kai sužins, jog ši, beveik tobulo kūno savininkė, augina kelių mėnesių savos gamybos “klecką”.

$qid=35;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę už mylimiausius TV laidų vedėjus balsavo rekordinis skaičius DELFI skaitytojų - net 25 335. Mylimiausiu tapo Arūnas Valinskas, surinkęs 7497 jūsų balsus. Antroje vietoje liko Vytautas Šapranauskas (6411 balsai), trečioje - Andrius Rožickas (3629).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galės balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją