„Du žirniai peraugusiame lukšte“, - taip Blackwellas kalbėjo apie per trumpus drabužius, kuriuos dėvi abi žvaigždės. Jis jas vadina „rėksnėmis“. Tačiau patys šlykščiausi žodžiai buvo išsakyti Camillai Parker-Bowles, Britanijos karališkosios šeimos atstovei, kuri liko antroje vietoje.

„Beskonybės hercogienė grįžta, - rašė jis. - Su plunksnuotomis skrybelaitėmis, kurios kažkada buvo madingos, ji atrodo tarsi suakmenėjusi Jūros periodo ilgauodegė papūga. Karališkumo žlugdymas“.

Trečioje vietoje liko aktorė Lindsay Lohan, kuri iš „žavingos pavirto į apgailėtiną“.

Blackwello sąraše taip pat puikavosi Christina Aguilera, kuri „gerą stilių palieka spintoje. Daug kvailumo, bet ne žavumo“.

Mariah Carey – „katastrofiško kičo karalienė“, Paula Abdul – „nupuolusi mados žvaigždė“, Sharon Stone jam panaši į „pasenusią Cruellą DeVille“.

Tiesa, Blackwellas pateikė ir dešimt „mados nuostabiausiųjų“ – aktorės Kate Winslet, Angelina Jolie, Helen Mirren, Katie Holmes ir Marcia Cross, dainininkės Barbra Streisand ir Beyonce, Nancy Pelosi, Monako princesė Charlotte bei modelis Heidi Klum.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją