Rachito judesiukais šokėjas pavergė ne vienos širdį ir akį. Pats Lukošius neatsispiria kepsniui, žuvytėms ir „teisingai“ muzikai. Kartą neatsispyrė vienai merginai. Būsimai žmonai. Klausimas: ji Lukošių taip „šokdina“, ar pats išmoko?

Metų skyrybos

Metų skyrybomis galėjo tapti: E. Bžesko, kuris per metus skyrėsi 5 kartus su … kokiomis aštuoniomis merginomis; Ezopo ir Raimondos, nes karaliai skiriasi ne dažnai; O nugalėjo: Marijonas su Regina, nes apie juos visi svajojo, svajoja ir svajos.

Svajonių jaunikis suranda svajonių merginą. Tai nereiškia nieko gero, nes ateina laikas ir svajonių skyryboms. Spauda rašė, kad pora skyrėsi, bet nesiskyrė, nesiskyrė, bet bandė skirtis, kol galiausiai išsiskyrė. Kas ką paliko – pačių svajotojų reikalas, bet mes, merginos, liekame senamadiškos: visi vyrai – kiaulės, o mes ne piemenės, kad jas ganytumėme! Dabar jie jau lyg ir tuokiasi...

Metų metamorfozė (virsmas)

Metų „pasikeitimu“ galėjo tapti: Plaštakė, nes atsivertė pasą ir pamatė, kad yra Aurimas Juodiškis; Marius Veselis, nes iš protingo žinių berniuko virto įtartino (juokaujam) TV kanalo direktoriumi. O nugalėjo: Linas Lipeika, nes nusipjovė pimpaliuką ir tapo Lina.

Tokių „fruktų“ Lietuvoje dar nebuvo! Nebuvo, nėra (Lina(s) išvažiavo į Italiją) ir… nereikia. Arba jis vaikystėje prisižaidė tiek, kad jam JIS nusibodo, arba jis suprato, kad galvoti reikia viena galva. Ir nusipjovė tą “galvą”, su kuria ir toliau mąsto. Bet kokiu atveju - pagarba, kad susivokei ir pats save nusibaudei! Aišku, vienas pimpaliukas visų vyrų nuodėmių neatpirks, bet pradžiai – gana!

Metų vestuvės

Metų vestuvininkais galėjo tapti: Liepos Kiauleikytės ir Jorio Rimkevičiaus vestuvės, nes jose dalyvavo visa Lietuvos grietinėlė; Šarūnas Jasikevičiaus ir Linor Abargil vestuvės, nes jis – Jasikevičius, o ji - Miss World 1998! O nugalėjo: Liesis su Egle, nes slaptos vestuvės nebuvo slaptos.

Kelis kartus spaudoje perskaitęs neteisingą informaciją apie artėjančias savo vestuves b‘avaras Juozas pyko, raudonavo, keikė, bet neišlaikė ir apsiženijo. Žadėjo tai daryti slapta (meilė – gražus jausmas - nesigėdykime savęs ir kitų), bet nesigavo. Ką darai, Juozuk, daryk gerai. Antro karto gali nebūti! Ar gi ne miela sulaukti netikėto žiniasklaidos dėmesio? Gera turėti draugus, kurie pasirūpina nemokamomis fotografo paslaugomis ir nemokamomis nuotraukomis... spaudoje.

Metų atradimas

Metų atradimu galėjo tapti: Saint Shits – lietuviškieji JACK ASS‘ai, nes iš užpakalio šaudo fejerverkus, valgo tarakonus ir to nesigėdija; Mantas Kalnietis, nes Kalnas yra Kalnas. O nugalėjo: Minedas, nes atsirado, po to buvo atrastas ir dar padeda kitus „atrasti“.

Pajuokų objektas tapo scenos pažiba. Lietuvai tai normalu. Norėjusi pasišaipyti iš pasipūtusio ir savimi per daug pasitikinčio ... (kaip čia išsireikšti) lochelio, „Panelė“ padarė meškos paslaugą Lietuvos muzikai. Žemiausio lygio atlikėjas tapo pirmo ryškumo žvaigžde.

Sloga persergama, Minedu – deja, ne! Apie tai byloja faktai: honoraras Minedui už koncertą šoktelėjo nuo 100 iki 2000 litų. Koncertuojan Minedui salės sulaukia tiek lankytojų, iki kiek pats Minedas kažin ar moka skaičiuoti. Minedo vadybininkui vadovayja ... pats Minedas. Ir jam nėr kas iš Klaipėdos atvažiuoti iki Vilniaus. Tik apmokėkit už benziną!

Metų porelė

Metų porele galėjo tapti: Jurgis ir Erica, nes myli vienas kitą. Be to, kai Jurgis nusiskuta – jis visai gražus; Robertas ir Artūras iš MTV, nes vienas prie kito labai gerai dera. O nugalėjo: Algis Greitai ir Rimas Šapauskas, nes metai iš metų jie - kartu.

Susipažino tada ir tada... gal diskotekoje? Ir prilipo vienas prie kito... Sako, vienas protingas, kitas – gražus. Ir traukia jie vienas kitą kaip magnetai. Skiriasi net patys idealiausi. Gal patys neidealiausi kartu liks visam gyvenimui? Be to, tikra meilė – tik tarp vyrų. Kad ir kokie jie bebūtų. Gaila, bet tik tarp vyrų ir visa kita, kas geriausia: babkės, mašiniukai, moterys, bajeriai...

Metų „Panelės“ viršelis

Metų „Panelės“ viršeliu galėjo tapti: Ugnė iš MTV, nes krūtinė vos tilpo į kadrą... ir liemenėlę; Nijolė iš „69 danguje”, nes lietuviai myli šunis. Net ir svetimus. O nugalėjo: Uršula iš „Dušo“, nes ji graži net vidumi.

Nepatekusi į MTV, mergina laurus skina ant viršelių ir po jais. Toliau daužo širdis, grimuojasi, tik kai to labai reikia, valgo viską, kas nekruta, vaikšto podiumu, nestudijuoja ir treniruojasi stalo futbolą. Svajoja tapti stalo futbolo pasaulio čempione ir dar kartą patekti ant „Panelės“ viršelio.

Metų grupė

Metų grupe pretendavo tapti: „69 danguje”, nes jos vis dar moka “išsririesti ir truputi prasiskėsti” (žodžių iš dainos neišmesi); I-oji invalidumo grupė, nes už ją moka didžiausias babkes. O nugalėjo: „LT united“, nes būti šeštu – irgi LYYYGIS!

Šeši vyrai su šešiais kostiumais užėmė šeštą vietą “Eurovizijoje. Susibūrė vyrai specialiai tam, kad laimėtų kuo aukštesnę vietą Eurovizijoje (Lukošius net netikėjo, kad praeis Lietuvos finalą). Buvo surinkti tokie žmonės, kurie niekad nesilankė Graikijoje – kad linksmiau būtų ten keliauti. Dainos pagrindą vyrai sukūrė per 2 valandas kvailiodami realybės šou „Dangus“ patalpose. Pasaulis vertina gerų vyrų kvailas dainas!

Kai šeštais pasaulyje tapo Lietuvos krepšininkai, tauta korė visus iš eilės. Kai šeštais Europoje tapo dainininkai - juos privertė net su karaliene susitikti.

Metų skandalas

Metų skandalu galėjo tapti: Lietuvos moterų krepšinio rinktinės karantinas, nes moterys to nenusipelnė; Vyšniuko tryda, nes vyrai taip nedaro. O nugalėjo: Godos pabėgimas iš „Yvos“ į grupę “69 danguje”, nes Lietuvoje prasidėjo „žvaigždžių karas“. Kariavo ir varguomenė. Lietuva skilo į dvi dalis. Gal dvi savaites lietuvis lietuviui priešas buvo, nežinodamas, kas jo kaimynas – „Yvos“ ar “69” fanas.

„Yvos“ brigada kaltino Bžeską Godos vagyste. Bžeskas nieko niekuo nekaltino, bet vistiek buvo blogai. Natalija šioje istorijoje užuodė prekybą žmonėmis. Goda teigė neparsidavinėjanti taip pigiai, už kiek ją manė nupirkus. Blondinės galvų būtų netekusios, bet staiga ginčas davė reklamos, reklama – pinigų ir visi viską pamiršo. O dabar ir vėl Goda ir Natalija apsimetinėja draugėmis.

Metų mergišius

Metų mergišiumi galėjo tapti: Minedas, nes, cituojame: „Manęs nori kas antra“; Valdas Karklelis, nes nėra tokių, su kuriomis jis negalėtų permiegoti. O nugalėjo: Egmontas Bžeskas, nes jis keičia merginas. Ir ne kaip kojines. O po vieną. Atsargiai. Be skausmo. Jis keičia merginas ir tai patinka visiems: jam, joms, jų mamoms, mums.

Kas antra gražesnė Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje vaikšto su „makaronais ant ausų“. Nuo jo. Likusios vis dar tikisi... Paskutinis amžinai jauno ir gražaus Bžesko grobis – kriminalistė. Arba jam patinka antrankiai... arba ... (sorry, Bžeskai) vergo ir valdovės santykiai.

Metų svajonių jaunikis

Metų svajonių jaunikiu galėjo tapti: Groodas, nes dažnaiusiai iš visų kandidatų rodo per teliką; Antanas, nes (beveik) nekaltas ir turi Volgą, o jo šypsena užburia net vyrus... O nugalėjo: Kalnietis, nes yra aukštas, gražus ir turtingas krepšininkas.

Mandagus, darbštus, neišlepęs, kuklus ir neskriaudžia merginų. Bent jau toks įspūdis susidaro žiūrint į jį. Pridėkime tai, kad studijuoja ekonomiką (užtikrinta finansinė ateitis), vaikšto su dviejų dienų barzdele (supranta grožį), varžybose mūvi baltas kojines iki kelių (mada jam nesvetima) ir deda į krepšį su tokia jėga ir gracija (jei myli krepšinį, myli ir merginas)... – nublanksta visi vudžiai, marijonai ir dimos bilanai.

Ir visai nesvarbu, kad kai kurie jo komandą vadina „žalia kūr...“!