„Buvo gautas įspėjimas dėlto, kad jūrine tematika surengto koncerto metu buvo dėvima jūrų laivyno uniforma. Andriaus karinis laipsnis neatitiko uniformos, nes jis yra savanoris. Yra tam tikri įstatymai, kurių reikia laikytis“, - paaiškino dainininko vadybininkas Gintaras Bendžius.

Karo policijoje, kuri tvarko panašius reikalus, Andrius buvo supažindintas su taisyklėmis ir įspėtas, kad daugiau tokie pasirodymai nepasikartotų. „Mes galbūt naudosime ir tą jūrininko uniformą, tačiau po to, kai dizaineris ją patobulins ir ji taps šou dalimi“, - svarstė G. Bendžius.

Pasak dainininko vadybininko, jei Andrius būtų civilis arba uniformos išvaizda būtų šiek tiek pakeista, ją būtų galima dėvėti scenoje. „Reikėtų pakeisti sagas, paplatinti juostas, žodžiu, padaryti taip, kad ji būtų kuo mažiau panaši į tikrąją“, - subtilybes aiškino pašnekovas.

„Viename koncerte kažkas jį su ta uniforma nufotografavo. Po to atėjo įspėjimas. Prieš tai Andrius daug kartų su ja buvo pasirodęs įvairiose laidose, bet tąkart kažkam užkliuvo. Aš nemanau, kad tuomet jis diskreditavo tą uniformą. Jo dainose nėra nei keiksmažodžių, nei kokių netinkamų tekstų“, - apie nesusipratimo užuomazgas pasakojo G. Bendžius.

Andriaus vadybininkas paaiškino, kad su kariškio uniforma, kuri Andriui priklauso pagal karinį laipsnį, koncertuoti jis gali. „Bus kokia nors proga, pavyzdžiui, Vasario 16-oji, kodėl nepadainavus. Juk Andrius nedainuoja tokių kūrinių, kurie kaip nors įžeistų tą uniformą ar dar kažką. Jo dainos tikrai tinka jo statusui“, - samprotavo atlikėjo vadybininkas.

G. Bendžius DELFI pasakojo, kad kiekvieną kartą, kai Andrius lipa į sceną vilkėdamas karininko uniformą, viskas būna derinama su dainininko vadais karinėje tarnyboje, gaunamas sutikimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją