Lietuvoje gimusi 33-ejų podiumų gražuolė prieš mėnesį Niujorke oficialiai įteisino santykius su aštuoniolika metų vyresniu italų kilmės gydytoju Angelo Acquista.

DUKRĄ SVEIKINO NIUJORKE

Pastarosios dienos Šalčininkų rajono Jašiūnų miestelio seniūnei Sofijai Griaznovai labai įtemptos – moteris rūpinasi, kad prieš didžiąsias metų šventes miestelio gyventojai galėtų džiaugtis papuoštomis gatvėmis ir spalvinga egle, gautų kompensacijas už pabrangusį šildymą.

Tačiau patiems Sofijai ir Piotrui Griaznovams šios Kalėdos nebus labai linksmos – šventes jų dukra sutiks su vyro šeima.

„Mes su vyru neseniai grįžome iš Niujorko, kur aplankėme Svetlaną, susipažinome su Angelo ir dalyvavome jų civilinės metrikacijos ceremonijoje. Dukters išrinktasis man labai patiko, labai mielas ir šiltas žmogus. Matyti, kad nepaprastai myli Svet-laną, ir ji labai laiminga“, – L.T. pasakodama apie dukters laimę džiaugsmo neslėpė ponia Sofija.

GARSUS GYDYTOJAS

Aštuoniolika metų už Svetlaną vyresnis A.Acquista Niujorke yra žymus ir gerbiamas daktaras pulmonologas. Angelo gyslomis teka itališkas kraujas, tačiau jau daugybę metų jo šeima save vadina niujorkiečiais – šiame mieste gyvena gydytojo brolis su šeima, motina, čia palaidotas ir jo tėvas.

Jaunystėje Angelo tarnavo Rudolpho Giuliani, vėliau tapusio populiariausiu Niujorko meru, vadovaujamame specialiųjų pajėgų būryje, kovojančiame su biologiniu terorizmu. Jis yra baigęs Niujorko universiteto medicinos mokyklą, dirbo Lenoks Hilo ligoninės Intensyviosios terapijos skyriuje. 1986-aisiais A.Acquista užsiėmė privačia praktika, 1995 metais tapo vienu iš Medisono medicinos centro įkūrėjų.

Garsiausios Lietuvos manekenės vyras yra parašęs kelias įvairių sričių knygas, pavyzdžiui, „Išgyvenimo gidas: kaip elgtis ištikus atominiam, biologiniam ir branduoliniam pavojui“ bei „Viduržemio regiono receptai“, pasakojančią, kaip numesti svorio, išlikti lieknam ir puikiai jaustis valgant šio regiono maistą. Šią knygą autorius pasirašė ir padovanojo uošvei. „Labai ją branginu“, – neslėpė ponia Sofija.

Daugiau skaitykite - dienraštyje L.T.