Visi tikėjosi, kad Donaldas Trumpas antradienį "Mis JAV" Tarai Conner ištars savo garsiąją frazę "Tu atleista!", tačiau milijardierius grožio karalienei suteikė dar vieną galimybę.

Per spaudos konferenciją, kurią transliavo televizija ir kurioje netrūko ašarų, visai tinkamų ir grožio konkurso finalui, D.Trumpas, vienas konkursų "Mis JAV" ir "Mis Visata" savininkų, sakė, kad T.Conner sutiko dalyvauti reabilitacijos programoje dėl neįvardytos problemos ir kad "Mis JAV 2006" titulas iš jos nebus atimtas.

Žiniasklaidos pranešimai apie šviesiaplaukės gražuolės linksmybes Niujorko baruose ir naktiniuose klubuose, kur vartoti alkoholinius gėrimus galima tik nuo 21 metų, pradėjo rodytis praėjusią savaitę. Buvusiai "Mis Kentukis" 21-eri suėjo tik šį pirmadienį.

"Tarai bus suteikta antra galimybė, - po antradienį įvykusio susitikimo su T.Conner sakė nekilnojamojo turto magnatas. - Tarą įsuko Niujorko sūkurys. Ji padarė labai, labai blogų sprendimų. Ji pripažįsta, kad padarė klaidų".

Po spaudos konferencijos paskelbtame pareiškime D.Trumpas nurodė, kad T.Conner pareigos bus apribotos, nes jai bus suteikta "šiuo privačiu laikotarpiu reikalinga pagalba".

T.Conner su ašaromis žurnalistams sakė suprantanti, kad yra pavyzdys, ir neigė pranešimus, kad turi rimtų bėdų dėl alkoholio ir narkotikų.

"Nepasakyčiau, kad esu alkoholikė. Neturiu problemų dėl jokių panašių dalykų", - sakė ji.

D.Trumpas sakė, kad T.Conner bus tikrinama dėl narkotikų. Anksčiau magnatas vienai grožio karalienei yra ištaręs "Mokinio" (The Apprentice) frazę "Tu atleista!" - 2002 metais jis už "Mis Visatos" pareigų nevykdymą atėmė šį titulą iš rusės Oksanos Fiodorovos.

D.Trumpas sakė, kad jei T.Conner vėl suklups, bus tuoj pat atleista.

"Miss Universe Organization", kuri rengia konkursus "Mis Visata", "Mis JAV" ir "Mis JAV paauglė", priklauso D.Trumpui ir "National Broadcasting Co. Inc".

Tai ne vienintelis grožio konkursas, įtrauktas į kokį nors skandalą. 1984 metais konkuruojančio konkurso "Mis Amerika" organizatoriai "karaliaujant" Vanessai Williams turėjo atlaikyti triukšmą dėl pasirodžiusių nuogos gražuolės nuotraukų.

V.Williams buvo spaudžiama atsisakyti karūnos, bet tada ji išpopuliarėjo - buvo nominuota apdovanojimams "Tony" ir "Grammy", vaidino tokiuose filmuose kaip "Penas sielai" (Soul Food) ir "Trintukas" (Eraser), o dabar vaidina populiarioje ABC komedijoje "Bjaurioji Betė" (Ugly Betty).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją