Prabangusis Anrido Vinklerio “Rolls-Royce Phantom”. Vienintelį Lietuvoje limuziną „Rolls-Royce Phantom“ šiaulietis verslininkas Anridas Vinkleris įsigijo visai neseniai. Sportiniu „Ferarri“ važinėjantis milijonierius nenorėjo išduoti, kiek teko sumokėti už įspūdingą jo kolekciją papildžiusį naują “žaislą”, nors prasitarė, kad tokios rankų darbo mašinos kainuoja apie pusantro milijono litų. Tačiau net ir įspūdinga pinigų suma A.Vinklerio neišgelbėjo nuo nemalonumų: pirmiausia prabangusis limuzinas netilpo į garažą, o paskui jo vairuotojas pametė mašinos dokumentus...



Giedrės Rusytės suknelės. Seksualiausia Lietuvos mergina tituluojamą manekenę Giedrę Rusytę ekrane, reklamose ir žurnalų viršeliuose daugelis įpratę matyti apsinuoginusią. Tačiau ir kasdienybėje Giedrė tikrai ne ta mergina, kuri neišlipa iš džinsų. Kai tik pasitaiko proga, ši mergina mėgsta pasipuošti seksualiais apdarais. Įspūdingas sukneles Giedrė perka ir atostogaudama egzotiškose šalyse, ir Milane, kur jai tenka padirbėti modeliu. Pinigų gražiems ir seksualiems žmonos drabužiams negaili ir Giedrės vyras. Tačiau pačias įspūdingiausias, superseksualias sukneles Giedrė Rusytė kuria pati.



Gintarės Karaliūnaitės žirgas. Tikra lietuvaite save vadinanti populiari dainininkė savo meilę skiria ne brangiems automobiliams, o žirgams. Kartą tik iš smalsumo sėdusi į balną dabar moteris labai rimtai domisi ir žirgais, ir jų priežiūra, ir net profesionalų pasirodymais. “Užtenka tik pabandyti ir jau negali be to gyventi”, - taip apie savo aistrą kalba Gintarė. Geriausia dovana šiai moteriai - išsvajotas kumeliukas.

Įspūdingiausios Ingos Valinskienės dovanos. Ši moteris viena iš tų laimingųjų, kurias vyras nuolat apipila dovanomis. Ir ne bet kokiomis... Du kartus Inga savo kieme rado stovinčius naujutėlaičius automobilius. Tačiau labiau nei prabangios mašinos Ingai patiko kita vyro dovana - Jorkšyrų terjerų veislės šunyčiai. Na, o pati brangiausia Arūno Valinsko mylimai žmonai įteikta dovana – prabangus butas Venesueloje, Margaritos saloje. Ar jai dar ko nors trūksta iki pilnos laimės?...

Natalijos Zvonkės kailiniai. „Yvos” vokalistė mylimiausiais savo žaisliukais vadina gyvūnėlius, tiksliau jų kailiukus. “Esu žvėrių žudikė”, - juokiasi Natalija ir neslepia, kad savo aistrai ji gali išleisti net labia įspūdingą sumą. Tiesa, dainininkė turi ją mylintį vyrą, kuris, žinodamas žmonos silpnybę, be jokio gailesčio tuština sąskaitą, kad tik patenkintų mylimosios užgaidas. Deivydas jau yra numatęs, ką šiais metais savo Natalijai padės po kalėdine egle. Aišku, brangius, labai brangius kailinius.



Nijolės Pareigytės “sugulovė”. Merginų grupės „69 danguje“ narė po vieno koncerto gavo gyvą dovaną - šarpėjų veislės kalytę Zarą. Intriguoja tai, jog itin seksualiai ir gražiai merginai brangią dovaną įteikė…kunigas. Šunelį Nijolė tikina tiesiog įsimylėjusi ir juokiasi, kad dabar turi patį ištikimiausią sugulovą, tiksliau, sugulovę.

Oksanos iš “O lia lia” “Mercedesas”. Dovana, kurią per vienas Kalėdas gavo žavingoji “O lia lia” mergaitė Oksana, ilgam pradžiugintų ne tik kiekvieną moterį, bet ir vyrą. Po eglute Oksana rado itin brangaus ir visiškai naujo “Mercedeso” raktelius. Prabangią dovaną merginai įteikęs mylimasis ko gero nė nesusimąstė apie tai, kad už įspūdingos mašinos vairo sėdinti nuostabi blondinė kaip magnetas trauks kitų vyrų dėmesį…



Petro Gražulio “Pobieda”. Seimo narys P.Gražulis, iš prabangaus „BMW“, neseniai persėdo į “Pobiedą”. Už senutėlį automobilį nepagailėjęs septynių tūkstančių litų seimūnas tikisi, jog važinėdamas senoviniu “šedevru” ne tik taps artimesnis rinkėjams, bet ir išpirks savo nuodėmes. Nors senoji “Pobieda” kelyje įtartinai ir, rodos, pavojingai “pukši ir šaudo” P.Gražulis tikina jog ji – pats brangiausias ir sėkmingiausias pirkinys.

Tautvydo Barščio oro balionas. Tautvydas Barštys – verslininkas, kuris mėgsta greitį ir vairuoja ne vieną prabangų automobilį, neseniai įsigijo didžiausią Lietuvoje oro balioną. Naujoji T.Barščio “transporto priemonė”, pirkta iš seniausios ir geriausios oro balionų gamintojos, kuriai priklauso visi iki šiol oro balionais pasiekti rekordai. Naujasis verslininko žaisliukas vienu metu gali skraidinti šešis suaugusius žmones ir aštuonis vaikus. Neseniai T.Barščio oro balionu buvo pasiektas aukščio rekordas, kurį užfiksavo agentūra „Factum”.



Vidmanto Martikonio kateris. Šio verslininko turtą sudaro ne tik kelios dešimtys milijonų litų, bet ir prabangūs “žaisliukai”: namas ant ratų, visa kolekcija sovietinių automobilių, skulptūrų parkas ir įspūdingas kateris. Ne vieną šimtą tūkstančių kainuojantį erdvų laivą pats turtuolis vadina “kukliu, tačiau jaukiu”. Įsigijęs katerį Vidmantas Martikonis gali ne tik mėgautis romantika, bet ir pramogauti žvejodamas prie Norvegijos krantų.



$qid=28;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę už juokingiausius nusikaltimus balsavo 14 753 DELFI skaitytojai. Labiausiai apsikvailinusiu išrinktas dainininkas Žilvinas Žvagulis. Už jį balsavo 4774 skaitytojai. Antroje vietoje liko plėšikai, išvilioję pinigus už sūnų, kurio nėra (2774 balsai), trečioje - „grožybių“ demonstratoriai policijai (1749 balsai).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galės balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.