Ką tik iškepta savininkė galės vaišintis rinktinėje draugijoje - į atidarymą atvyks daug garsenybių iš pramogų verslo ir politikos, įskaitant dainininkes Dženifer Lopes (Jennifer Lopez) ir Šer (Cher), iliuzionistą Deividą Koperfyldą (David Copperfield) ir buvusį Niujorko merą Rudolfą Džulianį (Rudolph Giuliani), praneša dpa-ELTA.

Žiniasklaidos ir gerbėjų dėmesys 20 metų B.Spyrs (Britney Spears) yra garantuotas.

Garsenybės ir restoranai yra gana dažnas derinys. Taurių skambėjimas, standžių staltiesių vaizdas ir iš virtuvės sklindantis kepsnių kvapas pinigingas žvaigždes, atrodo, vilioja labiau negu sausi akcijų fondai.

Visai neseniai popžvaigždė Dž.Lopes (Jennifer Lopez) Pasadenoje atidarė savo "Madre", aktorė Kameron Dias (Cameron Diaz) turi "Bambu" Majami Byče, o krepšinio žaidėjas Maiklas Džordanas (Michael Jordan) savo kepsnių restoraną Niujorko "Grand Central" geležinkelio stotyje pavadino savo vardu - kad niekas nesupainiotų.

Tačiau toks derinys ne visada garantuoja sėkmę. Suvyniojus raudonus kilimus ir nuplovus lūpų dažų pėdsakus nuo taurių, prasideda kasdienybė, o ji kartais gali būti negailestinga: Meto Deimono "Falls" bankrutavo, ir net supermodeliai Sindi Kroford (Cindy Crawford), Klaudija Šifer ir Linda Evangelista nesugebėjo užtikrinti savo "Fashion Cafes" sėkmės. Skaudžiausias pavyzdys yra iš pradžių pelningai veikęs, bet vėliau nusmukęs greitojo maitinimo tinklas "Planet Hollywood", kurio akcijų turėjo Briusas Vilis, Arnoldas Švarcenegeris ir Silvestras Stalonė (Sylvester Stallone).

"Jei žmogus nori atidaryti restoraną ir nieko nesupranta apie šį verslą, jis turėtų imtis ko nors kitko", - rekomenduoja Tjeri Klemeniukas (Thierry Klemeniuk), kuriam Niujorke priklauso populiarūs restoranai "Man Ray", į kuriuos yra investavę aktoriai Šonas Penas (Sean Penn), Džonis Depas (Jonny Depp), Džonas Malkovičius (John Malkovich) ir kino prodiuseris Harvis Veinšteinas (Harvey Weinstein).

Šią taisyklę, atrodo, suprato ir Holivudo žvaigždė Robertas DeNiras (Robert DeNiro). Jo "Nobu" ir "Tribeca Grill" Manhetene bei "Ago" Los Andžele sėkmingai veikia jau ne vienerius metus. Visi šie restoranai garsėja kaip labai madingi, nors garsusis aktorius jų visai nereklamuoja. "R.DeNiras (Robert DeNiro) nenorėjo, kad žmonės eitų į restoranus dėl jo. Jis norėjo, kad jie ateitų dėl valgio ir aptarnavimo", - sako jo vadybininkas Bertas Padelis (Bert Padell).

Galbūt tas pats principas pasiteisins ir "Nyla" atveju. B.Spyrs (Britney Spears) vadybininkas ir verslo partneris Bobis Oksas (Bobby Ochs) tvirtina, kad nors interjeras buvo kuriamas tariantis su dainininke, naujasis restoranas nebus teminis restoranas ar vien jos gerbėjams skirta vieta: ant sienų nekabės jokios nuotraukos, autografai ar įrėmintos auksinės plokštelės. Tikimasi, kad restorane lankysis ne dėl B.Spyrs (Britney Spears) galvą pametę paaugliai, bet "jauni suaugusieji tarp 25 ir 40 metų".

Kaip bus iš tikrųjų, parodys artima ateitis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją