Tačiau kas birželį prasidėjo kaip didelė meilė, dabar jau praeityje. E. Murphy vienoje televizijos laidų paklustas, ar jaučiasi laimingas su kūdikio besilaukiančia M. Brown, atrėžė: „Mes jau nebe kartu! Ir aš nežinau, kieno tas dar negimęs kūdikis. Nežinosiu, kol jis negims ir nebus atliktas tėvystės testas“, – cituoja aktorių „Sun“.

Tuo tarpu nėščia M. Brown vos prieš porą dienų svaigo iš laimės: „Negaliu sulaukti, kada ateis pirmosios bendros Kalėdos su juo ir kada mes pagaliau susilauksime savo kūdikio“.

Melanie jau pristatė E.Murphy penkiems vaikams iš ankstesnės santuokos savo 7 m. dukterį Phoenix Chi. Dabar panašu, kad dainininkei toliau teks tenkintis vienišos mamos statusu.

Juolab kad E. Murphy jau pradėjo rodytis su nauja širdies dama – filmų prodiusere Tracey Edmonds. 20 min.ch skelbia, kad pora susitikinėja jau daugiau nei mėnesį.

„Taip, mudu esame labai laimingi, mums gera kartu“, – neslepia aktorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją